Νορβηγία: Μία νεκρή και δύο τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι – Συνελήφθη ο δράστης

265

Η νορβηγική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα την σύλληψη ενός άνδρα έπειτα από την επίθεση με μαχαίρι εναντίον τριών γυναικών, μια εκ των οποίων κατέληξε πριν λίγη ώρα, στην πόλη Σάρπσμποργκ, νότια του Όσλο.

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης η αστυνομία έγραψε στο Twitter ότι ενημερώθηκε για “πολλούς τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι σε διαφορετικά σημεία της πόλης Σάρπσμποργκ”.

Εν συνεχεία η αστυνομία ανακοίνωσε ότι τρεις γυναίκες τραυματίστηκαν σε επίθεση με μαχαίρι –οι δύο εκ των οποίων σοβαρά– και ότι ένας άνθρωπος συνελήφθη.

Σύμφωνα με το δίκτυο NRK, ένα από τα θύματα φαίνεται ότι αναγνώρισε τον δράστη και ένας άνθρωπος συνελήφθη σε μια μη κατονομαζόμενη διεύθυνση του Σάρπσμποργκ.

Το κίνητρο δεν έγινε άμεσα γνωστό, αλλά σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Sarpsborg Arbeiderblad, ο σύζυγος ενός από τα θύματα κατέθεσε ότι ο δράστης είχε επισκεφθεί την οικία τους.

“Παρακολουθούσαμε τηλεόραση και κάποιος άρχισε να χτυπάει την πόρτα. Όταν άνοιξα προσπάθησε να με μαχαιρώσει, αλλά του ξέφυγα”, δήλωσε ο άνδρας.

Στη συνέχεια ο δράστης μπήκε στο σπίτι και μαχαίρωσε την γυναίκα στον ώμο.

Πληροφορίες : efsyn