“Νησιώτικος γάμος” για την Mariah Carey – Πρόκειται να παντρευτεί φέτος το καλοκαίρι στην Καραϊβική

17.03.2016 | 18:50 Σχολιάστε αυτό το άρθρο
Print This Post

mariah

Αυστηρά ιδιωτικός και με νησιώτικο στιλ επιθυμεί να είναι ο γάμος της με τον δισεκατομμυριούχο James Packer, η Mariah Carey.

Ο γάμος θα γίνει στο νησί Μπαρμπούντα της Καραϊβικής με καλεσμένους που δεν θα ξεπερνούν τα 50 άτομα και τα οποία θα μεταφερθούν σε μικρές ομάδες με ιδιωτικό τζετ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ για να εξασφαλιστεί η ιδιωτικότητα στο γάμο, ο μελλοντικός της σύζυγος κατασκευάζει, μαζί με τον Robert De Niro, στο νησί, ένα τουριστικό θέρετρο. Μάλιστα υπολογίζεται ότι η επένδυση κατασκευής του φτάνει τα 250 εκατομμύρια δολάρια.

Αν και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία του γάμου, εκτιμάται ότι αυτός θα πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή μετά τα μέσα Ιουνίου, καθώς η διάσημη τραγουδίστρια έχει μία σειρά από ανειλημμένες υποχρεώσεις.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.