Νίκος Κοκλώνης: Ο χωρισμός για μένα είναι μια μεγάλη αλλαγή

246

Koklonis

Νίκος Κοκλώνης σε συνέντευξή του μίλησε για τα προσωπικά του, για το χωρισμό του, αλλά και τους φίλους του.

Σε έχουμε συνηθίσει να κάνεις μακρινά ταξίδια, σε ασυνήθιστους προορισμούς. Φέτος το καλοκαίρι σε είδαμε να κάνεις διακοπές με φίλους, ψηφίζοντας φανατικά Ελλάδα, με πολλές βουτιές, βόλτες και φουλ γυμναστική – κρίνοντας τουλάχιστον από όσα στιγμιότυπα μοιράστηκες στο Instagram.
Είναι η πρώτη φορά που έκανα σχεδόν δύο μήνες διακοπές. Πέρασα σχεδόν δύο μήνες στη Μύκονο, που τη διάλεξα όχι μόνο γιατί μου αρέσει πολύ, αλλά και γιατί βόλευε γιατί πηγαινοερχόμουν στην Αθήνα όταν είχα δουλειά. Κάπως έτσι έμαθα να περπατάω σε κάθε σοκάκι με κλειστά μάτια! Πέρσι δεν είχα κάνει καθόλου διακοπές, γιατί τρέχαμε για να προετοιμάσουμε το πρόγραμμα του Open, έτσι φέτος του έδωσα και κατάλαβε. Βέβαια, με το που επέστρεψα στην Αθήνα, ξεκίνησα να δουλεύω 13 ώρες τη μέρα, οπότε το καλοκαίρι μού φαίνεται ήδη κάτι μακρινό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι φετινές διακοπές σε βρήκαν και «χωρισμένο και ανανεωμένο». Ήταν όντως έτσι ή είναι fake news;
Ξέρεις πως εγώ δεν κρύβομαι όταν έχει να κάνει με συναίσθημα. Μετά από τριάμισι χρόνια σε σχέση χώρισα κι αυτό ήταν για μένα μια μεγάλη αλλαγή. Μέσα σε μια μακροχρόνια σχέση δεν είναι λίγες οι φορές που δημιουργούνται εντάσεις, αλλά μετά τα ξαναβρίσκεις. Αυτή τη φορά ένας «καβγάς» έγινε τελικά χωρισμός και ήταν μια εξέλιξη που κάπως με αιφνιδίασε γιατί μέσα μου πάντα επενδύω πολύ στις σχέσεις μου. Για μένα το συναίσθημα είναι κινητήριος δύναμη. Όταν νιώθω καλά στα προσωπικά μου, μπορώ να κατακτήσω τον κόσμο. Όταν είμαι στα κάτω μου συναισθηματικά, νιώθω πως δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Ευτυχώς η δουλειά μου, με τις παραγωγές, τις εκδόσεις, με τόσο πολλά νέα πρότζεκτ κάθε φορά, είναι πολύ δημιουργική, πολύ απαιτητική και λειτουργεί θεραπευτικά, με κάνει να ξεχνάω. Όταν το μυαλό σου είναι αλλού, «πονάς» λιγότερο. Πόνεσα πολύ το καλοκαίρι, αλλά το ξεπέρασα μετά. Σε αυτές τις καταστάσεις κοιτάς μπροστά και προχωράς.

Επειδή είσαι άνθρωπος της παρέας και της διασκέδασης, νομίζω πως η εντύπωση που δίνεις είναι πως δεν είσαι σχεσάκιας, αλλά μάλλον περνάς καλύτερα μόνος με τους φίλους σου.
Κι όμως, δεν είναι καθόλου έτσι. Είμαι σπιτόγατος. Μετά τη δουλειά, ακόμα και μετά το live μου, θέλω να γυρίσω σπίτι, στον καναπέ μου, στην αγκαλιά του ανθρώπου μου, να δούμε ταινίες, να φάμε. Δεν μου αρέσουν ούτε τα κλαμπ ούτε το έξω ούτε να τρέχω σε event. Θα βγω για να δω καλούς φίλους, μόνο αυτό είναι το κίνητρο.

Πέφτεις με τα μούτρα σε μια σχέση;
Ενθουσιάζομαι πολύ εύκολα, είμαι παρορμητικός και, ναι, είμαι των άκρων. Όταν ερωτεύομαι, δεν βλέπω τίποτα άλλο αριστερά-δεξιά. Το ζω στο φουλ. Κάνω focus στον άνθρωπό μου, θέλω να είμαι δίπλα, να τον προστατεύω, να τον κάνω να χαίρεται, μπορώ να σου πω πως δεν σκέφτομαι καν εμένα. Δεν το κάνω επειδή κάποιος μου το ζητάει. Έτσι μου βγαίνει. Και δεν θα μπω σε μια σχέση αν δεν μου βγαίνει όλο αυτό το ολοκληρωτικό δόσιμο. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου είχα πάντα μακροχρόνιες σχέσεις, με πολύ δέσιμο και αγάπη. Μου αρέσει να χτίζω αναμνήσεις με τον άνθρωπό μου, να ζούμε και να ονειρευόμαστε μαζί. Θα σου πω και κάτι άλλο. Είμαι ο σύντροφος που στο πραγματικά σοβαρό μπορεί να μην τσακωθώ. Μπορεί, όμως, να πληγωθώ και να κάνω τεράστιο κάτι που φαινομενικά μοιάζει ασήμαντο, αλλά εμένα με χτυπάει στο συναίσθημα. Στενoχωριέμαι σαν παιδάκι.

Κρατάς φιλίες με τις πρώην σχέσεις;
Σε γενικές γραμμές όποιος έχει περάσει από τη ζωή μου είναι οικογένειά μου. Θέλω το καλό του, θέλω να μην έχει προβλήματα, είναι ένας δικός μου άνθρωπος και δεν χάνω επαφή. Αυτό όμως δεν γίνεται εύκολα αμέσως μετά από έναν χωρισμό. Έρχεται συνήθως με τον χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα