Νικολέττα Ράλλη: «Η μητρότητα με έχει κάνει πιο αυστηρή»

279

Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκμπομπής της «Αυτό Είναι Σαββατοκύριακο» στο OPEN, η Νικολέττα Ράλλη δήλωσε πως θα ήθελε να είναι «μία διαφορετική εκπομπή και όχι ό,τι μπορεί να έχει συνηθίσει να βλέπει ο τηλεθεατής το μεσημέρι».

Ωστόσο, τόνισε ότι δεν ξέρει πόσο έτοιμος είναι ο κόσμος για μία τελείως διαφορετική εκπομπή.

Παράλληλα, η Νικολέττα Ράλλη παραδέχτηκε πως είναι αρκετά αγχωμένη για το νέο της ξεκίνημα, αφού απουσιάζει τρία χρόνια από το χώρο της τηλεόρασης. Ακόμη, μίλησε για τους συνεργάτες της, Νάνσυ Παραδεισανού και Μάνο Μαγιάτη.

«Δεν ήμουν ποτέ νουμεράκιας. Όλες οι εκπομπές, που παίζουν το Σαββατοκύριακο σε αυτή τη ζώνη, είναι επιπέδου Α1. Δεν φοβάμαι, όμως. Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης και ανταγωνισμού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το νέο της ρόλο ως μητέρα, αποκάλυψε πως δεν έχει απαλλαχθεί ακόμα από όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της, καθώς από τα 30 που είχε πάρει έχει χάσει τα 20. «Το τελευταίο πράγμα που σε νοιάζει όταν έχεις γεννήσει, είναι το σώμα σου και τα κιλά που έχεις πάρει», γνωστοποίησε η γλυκιά μανούλα.

Τέλος, απαντώντας στην ερώτηση αν η μητρότητα την έχει αλλάξει, τόνισε: «Η μητρότητα με έχει κάνει πιο αυστηρή, να καταλάβω τις πραγματικές προτεραιότητες και με έχει κάνει να εκτιμήσω τον ελεύθερο αλλά και τον χρόνο γενικότερα. Δεν ήταν ρομαντική η περίοδος της εγκυμοσύνης και θέλω να μάθω για ποιες ήταν».

Πηγή: protothema.gr