Νίκολα Πελτζ: Ποια είναι η αρραβωνιαστικιά του Μπρούκλιν Μπέκαμ

της Μαντώς Μπερδέ

1289

Το “κακό” κορίτσι του Χόλιγουντ, ο δισεκατομμυριούχος πατέρας της με περιουσία που αγγίζει τις 1,3 δισεκατομμύρια λίρες και η πρώην σχέση της με τον Τζάστιν Μπίμπερ.

Είδηση αποτελεί τις τελευταίες μέρες η ανακοίνωση πως πρόκειται να παντρευτεί ο 21χρονος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ.

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Νίκολα Πελτζ, η οποία τον περνάει τέσσερα χρόνια, με τον πατέρα της να έχει από πίσω του μια τεράστια περιουσία.

 

View this post on Instagram

 

i’m dating my best friend and that makes me so happy

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on

Συγκεκριμένα, ο πατέρας της, Νέλσον Πελτζ, είναι ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής, η περιουσία του οποίου αγγίζει τις 1,3 δισεκατομμύρια λίρες. Ο 78χρονος διαθέτει δύο ιδιωτικά τζετ, σε αντίθεση με τους Μπέκαμ, που έχουν μια περιουσία που κοστολογείται στα 370 εκατομμύρια λίρες και δεν έχουν ιδιωτικό αεροσκάφος.

H γοητευτική ηθοποιός, όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της παλαιότερα ήταν αγοροκόριτσο, που ονειρευόταν να παίζει χόκεϊ στον πάγο, μέχρι που ανακάλυψε την αγάπη της για την υποκριτική.

 

View this post on Instagram

 

stay ? home ? please ? i love you

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on

Παλαιότερα, ήταν ζευγάρι με τον Τζάστιν Μπίμπερ και τα ξένα media αναφέρουν πώς πάντα θεωρούνταν το «κακό κορίτσι» του χόλιγουντ, αφού από μικρή δεν χρειάστηκε ποτέ να δουλέψει στη ζωή της με έναν δισεκατομμυριούχο πατέρα.

Πληροφορίες: jenny.gr