Νίκη στην ένατη ημέρα του πρωταθλήματος κωφών για την Εθνική – Εντάσεις μετά το τέλος του αγώνα από τους Τούρκους

Του Ταξιάρχη Ν.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η ένατη ημέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου κωφών με την εθνική ομάδα να κερδίζει με σκορ 4-2 στα πέναλτι την αντίστοιχη της Τουρκίας στο “Γεντί Κουλέ”.

Η εθνική μας ομάδα κατάφερε να επικρατήσει και της Τουρκίας με σκορ 4-2 στα πέναλτι, με την κανονική διάρκεια του παιχνιδιού να λήγει στο 0-0, το ίδιο και στην παράταση, για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που τελείωσε με εξαιρετικό τρόπο.

Στα του χθεσινού αγώνα, ήταν ένα αρκετά ισορροπημένο ματς χωρίς πολλές ευκαιρίες. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο το ματς κατέληξε στα πέναλτι, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να παίρνει τη νίκη χάρις τις εύστοχες εκτελέσεις των Δημάκο, Καράμπελα, Διονυσάτο και Μπάλα. Από την άλλη η ομάδα της Τουρκίας σκόραρε από τα έντεκα μέτρα με τους Κουρτ και Ακτάς.

Αυτή η ήττα φαίνεται πως δυσαρέστησε τους γείτονες Τούρκους, αλλά και εκνεύρισε παράλληλα, διότι σύμφωνα με έγκυρες πηγές οι ποδοσφαιριστές αλλά και ολόκληρο το σύνολο της εθνικής δημιούργησε πολλά προβλήματα μετά το τέλος της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα πετούσαν πράγματα στα αποδυτήρια και προσπαθούσαν να καταστρέψουν γενικότερα ό, τι έβρισκαν μπροστά τους χωρίς να τους ενδιαφέρει απολύτως τίποτα.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.