Νίκη Κάρτσωνα: Αποκάλυψε την ηλικία της και μας άφησε άφωνους

Τα γενέθλιά της είχε η Νίκη Κάρτσωνα!


Η όμορφη παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και έκανε τον απολογισμό της.

Μάλιστα, όταν είδαμε πόσο χρονών είναι, μείναμε άφωνοι!

Στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά:

«42… και για να σκεφτώ πως ήμουνα στα 24….
Όμορφη…πολύ όμορφη αλλά χωρίς να το πιστεύω… σέξυ χωρίς να το θέλω… Περιζήτητη χωρίς να με απασχολεί… 
Στα 24 μου βίωνα την απόρριψη χωρίς να με απορρίπτουν… βίωνα την ανασφάλεια μου… ένιωθα να μην πατάω στα πόδια μου, ενώ πατούσα… 
Τα 24 και πόσα χρόνια ακόμα με οδήγησαν στα 42… για να αισθανθώ την ευλογία, την αγάπη, την προστασία στο μέγιστο βαθμό!!
Στα 42 μου χρόνια, νιώθω την επιτυχία γιατί πατάω στα πόδια μου! Νιώθω την ευτυχία γιατί είναι επιλογή μου! Αισθάνομαι την αγάπη γιατί αγαπώ απλόχερα!!! Στα 42 μου χρόνια θέλω να ζω ωραίες έντονες στιγμές… Να έχω υγεία. Ψυχική και πνευματική. Να έχουν υγεία οι άνθρωποι που αγαπώ. Να έχω τους φίλους μου για να μπορώ να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος και να μπορώ να βοηθώ γιατί η προσφορά είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορώ να κάνω εγώ στον εαυτό μου».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση παρακάτω:Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.