Η New Media Studies & το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορταζ έκοψαν την Βασιλόπιτα με πολλές ευχές & δώρα

337

Όλα τα ωραία αργούν….Αλλά δεν τελειώνουν!!

Οι κορυφαίοι της δημοσιογραφίας Χρήστος Σωτηρακόπουλος & Σταμάτης Μαλέλης γύρισαν τον χρόνο πίσω και έκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα… Όχι μόνοι τους αλλά με μαθητές και εργαζομένους….Το “κοπι το πίτα” έφερε τους πάντες σε ένα κλίμα γιορτινό, διαφορετικό απο την καθημερινή ρουτίνα…!!! Έτσι η NMS & το κέντρο αθλητικού ρεπορτάζ, οι δυο κορυφαίοι όμιλοι έκοψαν την βασιλόπιτα τους ευχόμενη καλή χρονιά, δημιουργική , με υγεία και πολλές επιτυχίες….

Τα δώρα, η συγκίνηση, και η διάχυτη αγάπη δεν έλειψαν απο τους εκφωνητές που δεν ήταν άλλοι απο τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, τον Σταμάτη Μαλέλη & τον Γιώργο Αντωνακάκη!!!

Το μόνο σίγουρο είναι πώς το επίκεντρο δεν ήταν το φλουρί αλλά, η ανάσα που έδωσε αυτή η “γιορτί” και η ελπίδα που εισέπραξαν όλοι οι σπουδαστές για μια νέα, δυναμική , μαχητική, χρονιά….

Πάντως αν επιμένετε να μάθετε το φλουρί δεν ήταν ένα αλλά 3 και οι τυχεροί της ημέρας ακόμη περισσότεροι…Γιατί το Κέντρο αθλητκού Ρεπορταζ & η New Media Studies κάνουν πάντα την διαφορά. Αυτό εξάλλου σημαίνει να είσαι δημιουργικός δημοσιογράφος εκπαιδευμένος απο τους καλύτερους.

[metaslider id=”449058″]