Νεκρόφιλος αποπειράθηκε να κάνει σεξ με το πτώμα 17χρονης!

Ο άντρας αποκοιμήθηκε στο φέρετρο και τελικά συνελήφθη

nekrotafeio wideΈναν άνδρα 47 ετών συνέλαβαν οι Αρχές της Καμπτζης, ο οποίος κατηγορείται ότι προσπάθησε να κάνει σεξ με.. πτώμα, και μάλιστα μία ημέρα μετά την κηδεία του.

Ο άντρας έσκαψε τον τάφο για να φτάσει στο «αντικείμενο του πόθου του», ωστόσο στη συνέχεια αποκοιμήθηκε επάνω στο φέρετρο και τελικά συνελήφθη.

Περαστικοί είχαν το πόδι του να ξεπροβάλλει από τον τάφο και ειδοποίησαν τους γονείς της νεαρής κοπέλας που είχε ταφεί μία ημέρα πριν εκεί.

Ο 47χρονος Chin Chean ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι ξεκίνησε να σκάβει τον τάφο στις 10 το βράδυ, την επόμενη της κηδείας ενός 17χρονου κοριτσιού, στην οποία είχε μάλιστα παραστεί και ο ίδιος.

Σύμφωνα με τη δημοσίευμα της Cambodia Daily που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ο Chean κατάφερε να ανοίξει το φέρετρο όμως στη συνέχεια –όπως φέρεται να είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς- αποκοιμήθηκε επάνω στο πτώμα.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.