Νεκρή 32χρονη από νοθευμένη ηρωίνη στην Πάτρα

276

Συνελήφθη ο σύντροφός της, επίσης χρήστης ναρκωτικών, καθώς και το άτομο  που του προμήθευσε τη φονική δόση

Μοιραία στάθηκε η τελευταία δόση ηρωίνης που της έφερε ο σύντροφός της για μια 32χρονη κοπέλα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο σπίτι τους στην Πάτρα. Ο 39χρονος άνδρας, που έκανε και αυτός χρήση, είναι καλά στην υγεία του αλλά συνελήφθη, όπως και αυτός που του προμήθευσε τη φονική δόση.

Ο 39χρονος έφυγε από το σπίτι στην περιοχή του Λάγγουρα το πρωί της Τρίτης για να αγοράσει ναρκωτικά και, όταν επέστρεψε, έκανε χρήση μαζί με την φίλη του και έπεσαν για ύπνο. Όταν ξύπνησε, το πρωί της Τετάρτης, την βρήκε χωρίς αισθήσεις και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες που έφτασαν λίγα λεπτά αργότερα, διαπίστωσαν ότι η άτυχη 32χρονη ήταν νεκρή και ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Άνδρες της Ασφάλειας πέρασαν χειροπέδες στον 39χρονο, ο οποίος αποκάλυψε στο πλαίσιο της προανάκρισης από ποιον είχε αγοράσει τη μοιραία δόση της ηρωίνης. Πρόκειται για σεσημασμένο διακινητή ναρκωτικών, ο οποίο εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα και συνελήφθη. Και οι δυο οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ δείγμα από τη θανατηφόρο δόση εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση.