Νέα Σμύρνη : Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι του 28χρονου αστυνομικού που δέχτηκε άγρια επίθεση

365

Νέα Σμύρνη : Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι του 28χρονου αστυνομικού που δέχτηκε άγρια επίθεση

Τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια των κουκουλοφόρων στη Νέα Σμύρνη περιέγραψε στους συναδέλφους του ο 28χρονος αστυνομικός, μόλις έφτασε στο νοσοκομείο 401.

Μόλις ένα χρόνο έχει υπηρετήσει στο Σώμα της αστυνομίας ο 28χρονος αστυνομικός που χτυπήθηκε άγρια επί 2,5 λεπτά.

Ο πατέρας του, συνταξιούχος αστυνομικός, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του και -όπως λέει στο MEGA- ο θεός έβαλε το χέρι και ο γιος του είναι ζωντανός. «Είναι πολύ χτυπημένος αλλά είναι λίγο καλύτερα, σε καλύτερη κατάσταση. Τα περισσότερα χτυπήματα τα έχει στο κεφάλι. Όπως είπε ο αρχηγός, ο θεός έβαλε το χέρι του».

Ο νεαρός αστυνομικός, όταν έφτασε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401, περιέγραψε στους συναδέλφους του την σκηνή του άγριου ξυλοδαρμού του.

«Μη φοβάστε θα αντέξω. Προσπαθούσα να γλιτώσω το όπλο μου να μην μου το κλέψουν. Προσπαθούσαν να μου βγάλουν το κράνος από την πρώτη στιγμή. Με κλωτσούσαν στο κεφάλι. Ευτυχώς το κράνος μου το έβγαλαν στο τέλος».

Σοκ προκαλεί όμως και η πρώτη προφορική κατάθεση του.

«Ανεβοκατέβαζαν ξύλα και σιδερόβεργες στο κεφάλι μου. Με κλωτσούσαν και έβριζαν. Φορούσα το κράνος και ευτυχώς το είχα ασφαλίσει. Ούρλιαζαν και προσπαθούσαν να μου το βγάλουν. Και όταν τα κατάφεραν χτυπούσαν στο κεφάλι μου…». 

Σοκαρισμένοι συγγενείς & φίλοι

Σοκαρισμένοι είναι οι συχωριανοί του 28χρονου αστυνομικού στο Σιδηρόκαστρο Σερρών. Ένας στενός του φίλος με τον οποίο μεγάλωσαν μαζί, μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS για τον νεαρό αστυνομικό.

«Είναι ένα χρυσό παιδί, είναι 28 χρονών, είναι αθλητής, έχει τελειώσει γυμναστική ακαδημία. Πολλές οι εθελοντικές προσφορές του στον ανθρωπισμό, στα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Όλοι έχουν να λένε γι’ αυτό το παιδί».

Γιος αστυνομικού από το Σιδηρόκαστρο Σερρών μπήκε στην αστυνομία το 2020 στην τελευταία φουρνιά των ειδικών φρουρών. Ήθελε από μικρός να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο έπειτα από 37 χρόνια στην αστυνομία.

Όλοι μιλούν για τον «αγαθό γίγαντα» που συμμετείχε εθελοντικά σε προγράμματα για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Σήμερα, πρωί πρωί, οι γονείς και ο θείος του 28χρονου αναχώρησαν από το Σιδηρόκαστρο Σερρών για το 401 όπου νοσηλεύεται ο γιος τους εκτός κινδύνου.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Πηγή: in.gr