Νέα… Λατινοπούλου ο Κώστας Φραγκολιάς: Απαράδεκτες δηλώσεις κατά της Δανάης Μπάρκα

149

Νέα… Λατινοπούλου ο Κώστας Φραγκολιάς: Απαράδεκτες δηλώσεις κατά της Δανάης Μπάρκα

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησαν οι Περικλής Κονδυλάτος, Γιώργος Μανίκας, Τρύφωνας Σαμαράς και Κώστας Φραγκολιάς, οι οποίοι σχολίασαν τα της τηλεοπτικής επικαιρότητας και όσα συνέβησαν στα βραβεία MAD.

ο Κώστας Φραγκολιάς μίλησε για το θέμα που είχε ξεσπάσει με τον σχολιασμό της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τη Δανάη Μπάρκα.

«Η τοποθέτηση της Λατινοπούλου είχε να κάνει με θέμα υγείας. Όπως κατάλαβα δεν ήθελε να σχολιάσει τη Δανάη. Είναι δικαίωμα του καθενός να είναι όπως θέλει και να φοράει ό,τι θέλει. Η Λατινοπούλου επέλεξε τα σχόλια των ανθρώπων που σχολίαζαν τη Δανάη Μπάρκα και την επευφημούσαν. Αυτή η εικόνα δε δείχνει και τον πιο υγιή άνθρωπο», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Αγαπώ τη Βίκυ Καγιά, είναι ένα αστέρι. Ο Τάσος Σοφρωνίου είναι στο χώρο πολλά χρόνια. Η Έλενα Γαλύφα έχει κάνει πολύ επιτυχημένη πορεία στο Instagram. Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα πολύ ωραίο κορίτσι, για το Instagram είναι καταπληκτική», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Στα MAD VMA ήμουν, αλλά έφυγα πριν το περιστατικό. Ντροπή μας που κάνουμε τους έκπληκτους. Φτάνει η υποκρισία. Δεν αντέχω άλλο με ένα σύστημα που δημιουργεί ψεύτικους σταρ. Τι παιδιά θα μεγαλώσουμε;», σημείωσε ακόμη ο ίδιος.

«Εγώ και ο γιος μου ξέραμε ότι θα συνέβαινε αυτό το περιστατικό στα βραβεία του MAD. Την επομένη μέρα του τσακωμού, ανέβασαν και οι δύο νέο τραγούδι», ανέφερε ο Γιώργος Μανίκας.

«Η Σοφία Χατζηπαντελή αν δεν είχε μεγάλα φρύδια δε θα τη συζητούσαμε. Στο GNTM είδανε και αποείδαν, και την έφεραν πίσω τη Βίκυ Καγιά», ανέφερε από την πλευρά του ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Πηγή: in.gr