Νέα ανακοίνωση Λύτρα: Δεν έστειλα SMS στη σύζυγό μου για να μου παραδώσει τα προσωπικά μου αντικείμενα

81

zeugos-lytra-xr

Ο δικηγόρος αναφέρει, επίσης ότι η σύζυγός του δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οφειλές του που δημιουργήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσει

Για τεράστια ανθρωποφαγία όχι μόνο προς τον ίδιο αλλά και προς τη σύζυγό του Σοφία Πολυζωγοπούλου κάνει λόγο με νέα ανακοίνωσή του μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού ο Απόστολος Λύτρας.

Ο δικηγόρος υποστηρίζει, επίσης, ότι ουδέποτε η σύζυγός του αρνήθηκε να του παραδώσει τα προσωπικά του αντικείμενα ή οτιδήποτε του ανήκει γιατί, όπως χαρακτηριστικά λέει, ποτέ δεν της ζητήθηκε έστω και τηλεφωνικά.

Ακόμη αναφέρει ότι η σύζυγός του δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οφειλές του που δημιουργήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λύτρα:

«Όλες αυτες τις ημέρες μετά την πράξη που τέλεσα και έχω ήδη ομολογήσει και ζητήσει συγγνωμη τόσο από την σύζυγο μου όσο και από τα παιδιά μου, υπαρχει μια τεράστια ανθρωποφαγία όχι μόνο προς εμένα αλλά προς την σύζυγο μου που είναι θύμα αυτής της υπόθεσης και κάτ επέκταση στα 3 μου παιδιά. Έχουν ακουστεί τεράστια ψέματα και ανακρίβειες . Θέλω να διευκρινήσω ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η σύζυγος μου για οφειλές μου που δημιουργήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσω. Ουδέποτε η σύζυγος μου αρνήθηκε να μου παραδώσει τα προσωπικά μου αντικείμενα ή ότιδηποτε μου ανήκει γιατί ποτέ δεν την ζητήθηκε έστω τηλεφωνικά – άλλωστε όλα τα οικονομικής φύσεως ζητήματα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ μας ήδη κατά το διάστημα που η σχέση μας περνούσε κρίση. Τέλος θέλω να ζητήσω και πάλι συγγνωμη για την πράξη που τέλεσα σε μια γυναίκα που στάθηκε αξία σύζυγος σε μένα, αξία μάνα για το κοριτσάκι μας, δεύτερη μάνα για τα παιδιά μου, τα οποία ούτε πριν την πράξη μου ούτε τώρα ξεχωρίζει, από το δικό μας παιδί και εργάστηκε σκληρά όλα τα χρόνια της κοινής μας ζωής».

Τα μηνύματα

Υπενθυμίζεται ότι το protothema.gr αποκάλυψε, τις προηγούμενες μέρες έναν κυκεώνα μηνυμάτων sms αλλά και συνομιλιών στο Viber. Σε ορισμένα ο Απόστολος Λύτρας που παραδόθηκε μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος του, ζητάει συγγνώμη από τη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, μετά τον ξυλοδαρμό της, ενώ σε άλλα, στενός συνεργάτης μιλάει με το θύμα προκειμένου να υπογράψει κοινή εξώδικη δήλωση προς τα ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα στις συνομιλίες που εξασφάλισε το protothema.gr, η κυρία Πολυζωγοπούλου συνομιλεί με συνεργάτη του γραφείου προκειμένου αυτή να υπογράψει την εν λόγω δήλωση, αλλά αυτή αρνείται. Απαντάει λοιπόν ότι δεν θα έστελνε τίποτε κοινό με τον σύζυγό της και ο συνεργάτης την ρωτάει αν θέλει να φτιάξει ένα άλλο προσχέδιο για να εισπράξει εκ νέου αρνητική απάντηση.

Διαφαίνεται δε από τα μηνύματα πως υπήρχε οικονομική στενότητα του γραφείου που διατηρεί ο Απόστολος Λύτρας και για υποχρεώσεις που πρέπει να πληρωθούν.

Μάλιστα όταν κάποια στιγμή ο ποινικολόγος απαντάει στον συνεργάτη του ότι τα παιδιά προσπαθούν να μιλήσουν με τη σύζυγό του για να πάρουν λεφτά η απάντηση που εισπράττει από τον στενό του συνάδελφο είναι ανατριχιαστική: «Κύριε Αποστόλη αλήθεια αν υπήρχε τρόπος μέσω βάιμπερ θα σας έριχνα μπουνιά».

Δείτε όλα τα μηνύματα: 
Η «συγγνώμη» του Απόστολου Λύτρα στη Σοφία Πολυζωγοπούλου μετά τον ξυλοδαρμό

lytras-scan-1
Η «συγγνώμη» του Απόστολου Λύτρα στη Σοφία Πολυζωγοπούλου μετά τον ξυλοδαρμό
lytras-scan-2
Απόστολος Λύτρας, Σοφία Πολυζωγοπούλου και συνεργάτης του δικηγόρου συμμετέχουν σε κοινή συνομιλία στο viber
lytras-scan-3
Κατά λάθος αναπάντητη κλήση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου στον Απόστολο Λύτρα
lytras-scan-4
«Κύριε Αποστόλη, εάν υπήρχε τρόπος μέσω viber θα σας έριχνα μπουνιά» – Το μήνυμα του συνεργάτη στην κοινή συνομιλία
lytras-scan-5
Τα μηνύματα του συνεργάτη με την 37χρονη
lytras-scan-5_2
Ο συνεργάτης προτρέπει την σύζυγο του Λύτρα να προβεί σε κοινή εξώδικη δήλωση με τον ποινικολόγο προς τα ΜΜΕ
lytras-scan-12
lytras-scan-11
Σε συνομιλία του συνεργάτη με τη σύζυγο του Λύτρα, η 37χρονη τον καλεί να τον «μαζέψει» για τις δημόσιες δηλώσεις του
lytras-scan-13
Ο συνεργάτης εκφράζει τη γνώμη του για αρνητική έκθεση του ζεύγους
lytras-scan-6
Η Σοφία Πολυζωγοπούλου αρνείται δύο φορές να προσυπογράψει κοινή εξώδικη δήλωση με τον Απόστολο Λύτρα – «Κάτι το κακό έγινε» λέει χαρακτηριστικά
lytras-scan-7
Η δυσαρέσκεια του συνεργάτη είναι έκδηλη μετά τον τεράστιο θόρυβο που πήρε ο ξυλοδαρμός και μιλά για σεβασμό στους εργαζομένους
lytras-scan-8
lytras-scan-9
Ο συνεργάτης εκφράζει την αγωνία του για την οικονομική δυσπραγία του γραφείου
lytras-scan-10
«Υπάρχουν άτομα στο γραφείο που δεν έχουν πληρωθεί»
lytras-scan-14