Νατάσα Μποφίλιου: «Τραγουδάω για να μεταφέρω τον ενθουσιασμό μου στους άλλους»

Για την επιθυμία της μέσα από τη μουσική της να αλλάξει τον κόσμο αλλά και για την σχέση της με το τραγούδι, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Νατάσα Μποφίλιου

Η ερμηνεύτρια εξηγεί τον λόγο που πάνω στη σκήνη μπορεί και εκφράζει τόσο άνετα τα συναισθήματα της.

«Δεν είμαστε εραστές εγώ και το τραγούδι. Είμαι ένας θεατής που βιώνει όλη αυτή τη συγκίνηση και ταυτόχρονα τη μεταφέρει στο κοινό. Μεταφέρω την εμπειρία μου, εκείνο το στιγμιαίο βίωμα μέσα από το τραγούδι μου. Είμαι φορέας του τραγουδιού, όχι το ίδιο το τραγούδι. Γι’ αυτό είμαι ενθουσιώδης. Τραγουδάω για να μεταφέρω τον ενθουσιασμό μου στους άλλους. Γι’ αυτό δεν φοβάμαι να χορέψω πάνω στη σκηνή, να κλάψω, να γελάσω, να αντιδράσω όπως εκείνη τη στιγμή εγώ το νιώθω».

Όσο για την επιθυμία της; «Μα η επιθυμία μου είναι όπως πολλών άλλων. Να αλλάξουμε την Ελλάδα. Αυτή η επιθυμία μου με έχει κάνει να διεκδικώ και να πιστεύω σε μια μαχητικότητα. Για αυτό παρεξηγήθηκα μετά “βουνά”. Με την καθημερινή επανάσταση. Όχι με την ένοπλη», λέει η ίδια στο περιοδικό Gala.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.