Ναταλία Δήμου: Αποκαλύπτει εαν μιλάει με τους “συμμαθητές” & ξεκαθαρίζει το τοπίο για τις ¨κούκλες”

“Ιδανικό για μένα, είναι εάν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με την τέχνη της υποκριτικής, να σπουδάσει”

Το Lay-Out.gr και η δημοσιογράφος Μαρία Μάκου επικοινώνησαν  με  ένα νέο, φρέσκο και ομολογουμένως ταλαντούχο κορίτσι  από  τους  νέους  ηθοποιούς  της  γενιάς,  τη  Ναταλία  Δήμου. Την  γνωρίσαμε  αρχικά  στη  σειρά  του  ΑΝΤ1  ” Συμμαθητές” .

Είναι  ένα  αρκετά  δροσερό  κορίτσι  , έχοντας  σπουδάσει  στη  Δραματική Σχολή  Κάρολος  Κουν  ,θέλει  να  πετύχει  το  στόχο  της  στο  χώρο  του  θεάτρου  το  οποίο  και  υπεραγαπάει. Η  ίδια  αυτή  τη  περίοδο  παίζει  στη  θεατρική  παράσταση  ”  Κούκλες  ”  για  δεύτερη  συνεχόμενη χρονιά. Μια παρασταση που να θυμήσουμε έχει  συζητηθεί με ποικιλους τρόπους λόγω του cast των ηθοποιων….Σε εμάς πάντως,  μίλησε  γι’ αυτό  το  σάλο  που  προκλήθηκε  με  τη  συμμετοχή  της  νικήτριας  του  GNTM Ειρήνη  Καζαριάν   , για  τη  πρώτη  της  συμμετοχή  στους  ” Συμμαθητές”  η  οποία  έπαιξε ρόλο  στη  μετέπειτα  πορεία  της , αλλά και για  τα  όνειρα που μερικές φορές κρύβουν μέσα τους  φιλοδοξίες.  Μας εξομολογήθηκε τον ερωτά της  για το  θέατρο . Ενω μας αποκάλυψε τα προσωπικα της.

  • Σε  γνωρίσαμε  μέσα  από  τη  σειρά  του ΑΝΤ1  ” Συμμαθητές” . Κρατάς  επαφές   με  άτομα  από  τη  σειρά ? Ποιος  ήταν  ο  αγαπημένος  σου  και  με  ποιον  είχες  δεθεί  περισσότερο? 

Οι Συμμαθητές για μένα, ήταν από τις πιο όμορφες συνεργασίες, πάντα θα έχω την σειρά αυτη στην καρδιά μου, όπως την έχει κι ο κόσμος μετά από τόσο καιρό! Έχω κρατήσει αρκετές επαφές και πολύ καλές φιλίες! Είναι λογικό να μην έχουμε την δυνατότητα να είμαστε με τα περισσότερα άτομα φίλοι, γιατί ήμασταν πολλοί, καθώς επίσης είναι δύσκολο να ταιριάξεις με όλους το ίδιο!

  • Θεωρείς  ότι  οι  ” Συμμαθητές ”  σου  άνοιξαν  τις  πόρτες  για  κάτι  άλλο ? 

Θεωρω πως με βοήθησαν, λόγω της μεγάλης απήχησης που είχε στον κόσμο και λόγω του συγκεκριμένου ρόλου, με τον δυναμισμό που είχε η Μπέτυ και τα συναισθήματα που την κατέκλυσαν. Τον αγάπησα βαθιά τον ρόλο αυτό.

  •  Τι  θα  σου  άρεσε  περισσότερο  για  να  συμμετέχεις  κωμικό  ή  δραματικό ? 

Ο κάθε ρόλος ξεχωριστά έχει την δική του μαγεία. Με γοητεύει τόσο το δραματικό όσο και το κωμικό στοιχείο. Εάν συνδυαστούν αυτά τα δύο μαζί, γίνονται ακόμα πιο συναρπαστικά, σε ιντριγκαρουν. Οι ρολόι δεν πρέπει να είναι μονοδιάστατοι κι αν θεωρητικά είναι, πρέπει να βρούμε τον τρόπο σαν ηθοποιοί να τους κάνουμε να μας ενδιαφέρουν, για να μπορεσει ο κόσμος να βουτήξει σε αυτό το σύμπαν μαζί μας!

  • Αυτή  τη  περίοδο  σου  έχει  γίνει  κάποια  τηλεοπτική  πρόταση ? 

Την περίοδο αυτή μου έγινε πρόταση για την καθημερινή σειρά του Αντ1, Γυναίκα χωρίς όνομα και δεν φαντάζεστε την χαρά μου. Δυο εκπληκτικοί σκηνοθέτες, η κυρία Βίκυ Μανώλη και ο κύριος Λίνος Χριστοδούλου,εξαιρετικοί συνάδελφοι και  συντελεστές!
Υποδυομαι την Ευγενία, η οποία είναι η χακερ στην εταιρεία του Χατζη και ανακαλύπτουν στο μέλλον πολλά!

  •  Παίζεις  για  δεύτερη  συνεχόμενη  χρονιά  στη  θεατρική  παράσταση  ” Κούκλες ”  στο  Δημοτικό  Θέατρο  Πειραιά. Πως  κρίνεις  όλο  αυτό  το  σάλο  που  προκλήθηκε  με  τη  συμμετοχή  της  Ειρήνης  Καζαριάν  από  το  GNTM  και  της  Άννας – Μαρίας   Βελλή   στη  παράσταση ? 

Δεύτερη χρονιά στις Κούκλες, ένα πολύ ιδιαίτερο θέατρο της Πραγματικότητας, όπως το ονομάζει ο σκηνοθέτης μας, Νικόλας Ανδρουλάκης.
Θεωρώ ότι αδίκως έγινε όλος αυτός ο σάλος, κυριως για την Άννα Μαρία, η οποία έχει σπουδάσει θεατρο, είναι εξαιρετικη και στην υποκριτική και σαν κορίτσι.
Επίσης η Ειρήνη, είναι ένα τόσο καλό και γλυκό κορίτσι, που προσπαθεί πολύ να τα καταφέρει σε αυτό που της έχει δοθεί!

  •  Θεωρείς   ότι  για  να  μπορεί   να  παίξει  κάποιος  ως  ηθοποιός  κάπου  πρέπει  απαραίτητα  να  έχει  βγάλει  και  μια  Δραματική  Σχολή ?

Το ιδανικό για μένα, είναι εάν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με την τέχνη της υποκριτικής, θα πρεπει να το σπουδάσει κιόλας. Έπειτα να ενισχύσει τα μέσα που έχει, με σεμινάρια, για να ανακαλύψει διαφορετικές μεθόδους και να εμπλουτίσει τις γνώσεις του. Αυτό θεωρώ είναι το πιο κατάλληλο. Βέβαια βλέπουμε πως δεν ισχύει απαραίτητα, που δεν θα κρίνω ένα είναι σωστό ή όχι, θα πω πως τα φέρνει έτσι η ζωή!

  •  Στους  ” Συμμαθητές  ” είχες   τηλεοπτική  σχέση  με  τον  Ρένο  Ρώτα , όμως ήταν  μια  δύσκολη  σχέση  , θα  έμενες  στη  πραγματική  σου  ζωή  σε  μια  τέτοια  σχέση ?  

Το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων, έχουν περάσει από δύσκολες σχέσεις, οι οποίες μας κάνουν σίγουρα πιο δυνατούς και πολύ πιθανό πιο επιφυλακτικόύς για την επόμενη σχέση. Το δύσκολο είναι υποκειμενικό, αλλιώς το αντιμετωπίζω εγώ, αλλιώς κάποιος άλλος. Διαφορετική ερμηνεία θα δώσω εγώ στην έννοια του δυσκολου, διαφορετική εσύ. Οπότε είναι σχετικό!

  • Έχεις  κάποια  σχέση  αυτή  τη  περίοδο ? 

Ναι, βρίσκομαι σε σχέση!

  •  Ποια  είναι  τα  σχέδια  σου  για  το  μέλλον ?

Συζητάω για μια νέα παραγωγή στο θέατρο για την  νέα χρονιά, το 2020. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά.

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.