Νάταλι Ντόρμερ: Η ηθοποιός του GOT αποκάλυψε πως έφερε «κρυφά» στον κόσμο την κόρη της κατά τη διάρκεια της καραντίνας

277

natalie_dormer

Η ηθοποιός υποδύθηκε τη Μάρτζορι Ταϊρέλ στο Game of Thrones – Η κόρη της είναι ο καρπός του έρωτα της με τον Ντέιβιντ Όουκς

Η Νάταλι Ντόρμερ της πασίγνωστης σειράς Game of Thrones αποκάλυψε στο podcast «That’s  After Life» της Έστερ Ράντσεν  ότι έγινε μητέρα τον Ιανουάριο, κατά τη διάρκεια της καραντίνας και εώς και εκείνη την στιγμή είχε αποφασίσει να το κρατήσει κρυφό.

Όπως είπε η 39χρονη ηθοποιός το καλύτερο πράγμα με την πανδημία είναι ότι μπορείς να αποκτήσεις ένα παιδί, χωρίς να ασχολούνται όλοι με την εγκυμοσύνη σου.

dormer_oakes

«Είναι το τελειότερο πράγμα, που μπορείς να κάνεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Να μείνεις έγκυος, να κάνεις ένα παιδί», δήλωσε η ηθοποιός, ενώ αστειεύτηκε: «Μπορεί να ακούγομαι λίγο κλισέ, όμως την φαντάζομαι ήδη σε ένα μπαρ 30 χρόνια μετά και να λέει: “Είμαι ένα Covid μωρό”».

Έπειτα, αποκάλυψε πως τώρα που έγινε μητέρα κατανόησε πολλά πράγματα, που τής έλεγαν προηγουμένως οι παλαιότερες γενιές και εκείνη αγνοούσε: «Οι άνθρωποι λένε πως η οπτική σου για τη ζωή και η κρίση σου αλλάζει εντελώς, όταν αποκτάς ένα παιδί. Αλλά όταν είσαι νέος σηκώνεις απλά το βλέμμα στο ταβάνι και ξεφυσάς. Όταν βέβαια, γίνεσαι γονιός, τα βλέπεις όλα αυτά μπροστά σου».

Η κόρη της Νάταλι Ντόρμερ

είναι μόλις τριών μηνών και η ηθοποιός δήλωσε πως είναι ήδη τόσο ερωτευμένη μαζί της. Θεωρεί πως βρήκε τη χαρά της ζωής, ενώ το μόνο πράγμα για το οποίο παραπονέθηκε είναι η έλλειψη ύπνου, όπως συμβαίνει συνήθως με τις νέες μητέρες. «Ο ύπνος ήταν πάντα πολύ σημαντικός για εμένα. Αυτό είναι το μόνο μειονέκτημα. Αλλά η φύση είναι τόσο έξυπνη, οι ορμόνες κάνουν τη δουλειά τους», είπε η ηθοποιός.