Μυστικά τηλεφωνήματα της Μέγκαν στην Κέιτ και στο βάθος… ανακωχή

313

middleton-markle34

Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται ότι επιδιώκει να δημιουργήσει γέφυρες με τη βασιλική οικογένεια – Θεωρεί την Κέιτ Μίντλετον ως πρόσωπο με μεγάλη επιρροή και προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί για να κάνει τη μεγάλη επιστροφή

Γέφυρες προς τη βασιλική οικογένεια φέρεται ότι θέλει να ρίξει η Μέγκαν Μαρκλ, που ακόμη δεν πρόλαβε να… σαραντίσει και ονειρεύεται ανακωχή με το Μπάκιγχαμ, παρά το δημόσιο κράξιμο.

Σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης, η Μέγκαν Μαρκλ όχι μόνο θέλει ανακωχή, αλλά βρήκε και το κατάλληλο πρόσωπο για λειτουργήσει ως «διαιτησία» και δεν είναι άλλο από την Κέιτ Μίντλετονπου κατάλαβε ότι έχει μεγάλη επιρροή στη βασιλική οικογένεια. Μάλιστα, η Μέγκαν φέρεται ότι έχει επικοινωνήσει με την Κέιτ, θέλοντας να την έχει στο πλευρό της.

Κι αν στο παρελθόν η Δούκισσα του Σάσεξ έχει αφήσει υπονοούμενα και αιχμές κατά της Κέιτ, που την έκανε να κλάψει στον γάμο της για ένα λόγο που ακόμη κι όποιος το κατάλαβε, τον ξέχασε στο λεπτό, πλέον αυτά έχουν αλλάξει. Η Μέγκαν θέλει την Κέιτ και έχουν «μυστικά τηλεφωνήματα», αγνοώντας προφανώς ότι η επιρροή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ οφείλεται μεταξύ όλων των άλλων και στην προφανή αφοσίωσή της στη βασιλική οικογένεια.

Η Μέγκαν φοβάται ότι θα χάσει τον τίτλο της

Σε κάθε περίπτωση, η Μέγκαν φέρεται να έχει συνειδητοποιήσει ότι υποτίμησε αυτήν την επιρροή και τη θέλει για να επιστρέψει στις ένδοξες σελίδες της βρετανικής μοναρχίας. Μάλιστα, λέγεται ότι μετά τις συνεντεύξεις-βόμβα που έδωσε μετά του συζύγου της, πρίγκιπα Χάρι, πλέον η Μέγκαν φοβάται ότι θα χάσει ακόμη και τον ήδη πετσοκομμένο τίτλο της.

«Η Μέγκαν φοβάται ότι θα χάσει τον τίτλο της και τις επιπτώσεις των δηλώσεων του Χάρι για τη βασιλική οικογένεια στο πρόσφατο ντοκιμαντέρ της Apple TV+ και στην Όπρα Ουίνφρεϊ», λέει μία πηγή, προσθέτοντας ότι επικοινώνησε «κρυφά» με την Κέιτ, γνωρίζοντας ότι αν έχουν μια ελπίδα για να εξομαλυνθούν οι συνθήκες, είναι μέσω της αγαπημένης νύφης των γαλαζοαίματων.

Επιφυλάξεις από την Κέιτ για τις μυστικές συνομιλίες

Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Κέιτ δείχνει επιφυλακτική στο ενδεχόμενο να αναλάβει ρόλο διαμεσολαβητή, ενώ μάλλον θέλει να αποφύγει τις μυστικές συνομιλίες, καθώς φοβάται πως ό,τι κι αν κάνει θα χρησιμοποιηθεί εναντίον της. Κανείς δεν μπορεί βέβαια να αποκλείσει να αναλάβει κάποια πρωτοβουλία, στο πλαίσιο της ευαισθησίας της για τον πόνο που προκάλεσε ο κουνιάδος της μετά της συζύγου του στον Ουίλιαμ, τον Κάρολο και τη βασίλισσα. Σε αυτό το πλαίσιο, κάλεσε την Μέγκαν να αποφύγει τόσο η ίδια όσο και ο Χάρι τις δημόσιες εκρήξεις.

Τον περασμένο μήνα, ο πρίγκιπας Χάρι συνέχισε τις αποκαλύψεις μιλώντας για την οικογένειά του στην εκπομπή «The Me You Can’t See», ισχυριζόμενος ότι ο ίδιος και η Μέγκαν έδιναν μάχη και η βασιλική οικογένεια τους αρνήθηκε κάθε βοήθεια.

Ο πρίγκιπας Χάρι νόμιζε ότι η οικογένειά του θα τον βοηθήσει. Ωστόσο σε κάθε αίτημα, απαίτηση, παράκληση, προειδοποίηση, το μόνο που εισέπραττε ήταν απόλυτη σιωπή και πλήρη άρνηση. Οι προσπάθειες των Σάσεξ κράτησαν τέσσερα χρόνια, μέχρι που η Μέγκαν πιέστηκε και του εξομολογήθηκε ότι θέλει να αυτοκτονήσει. . Εντύπωση προκάλεσε μάλιστα το γεγονός ότι συνέκρινε τη ζωή του με την ταινία Truman Show, που παραπέμπει σε τηλεοπτικό ριάλιτι και με τη ζωή στη ζούγκλα.