Μπουρδούμης: Η πρώτη συνέντευξη μετά το διαζύγιο με τη Δροσάκη – «Είμαι σε μια φάση αναπροσαρμογής»

2622

bourdoumis_gia_-diazyio

«Λένε “τι χρειάστηκε τώρα αυτό να βγει στην επιφάνεια;”, εκδήλωνα την οργή μου το προηγούμενο διάστημα» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός – Δείτε το βίντεο

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την είδηση ότι παίρνει διαζύγιο με τη Λένα Δροσάκη, παραχώρησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Μιλώντας στη διαδικτυακή εκπομπή «CoFounders» στο Youtube, ο ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για τις αλλαγές που έφερε ο χωρισμός και τόνισε πως ο γιος τους είναι η απόλυτη προτεραιότητα του.

«Είμαι σε μια φάση αναπροσαρμογής, έχουν συμβεί διάφορα στην ζωή μου, αλλά το πιο βασικό, τα σχεδόν τελευταία τρία χρόνια είναι ο ερχομός του γιου μου. Εκεί είναι η βάση, γιατί από εκεί ξεκινάνε όλα και ορίζονται όλα» ανέφερε αρχικά.

Συζητώντας στην πορεία, για όσα τον εξοργίζουν στην κοινωνία ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σχολίασε: «Με εξοργίζουν οι αχάριστοι άνθρωποι. Βρέθηκα μπροστάρης στο κίνημα του #metoo και με ενοχλεί όταν άνθρωποι της δικής μου δουλειάς προσπαθούν να το υπονομεύσουν και υπάρχει μία αχαριστία».

«Λένε “τι χρειάστηκε τώρα αυτό να βγει στην επιφάνεια;” Εκδήλωνα την οργή μου το προηγούμενο διάστημα… με όποιο κόστος» είπε τέλος, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Η συνέντευξη Δροσάκη

Πριν από λίγο καιρό και η Λένα Δροσάκη κλήθηκε να σχολιάσει πώς είναι η ζωή της μετά τον χωρισμό. Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και εξήγησε πως δεν μπορεί να κατανοήσει ακόμα πλήρως τους λόγους που τους οδήγησαν εκεί, καθώς είναι πολύ νωπό ακόμα.

«Είναι πολύ νωπός ο χωρισμός για να μπορώ να ξεκαθαρίσω μέσα μου τι συνέβη. Υπήρχαν πολλοί λόγοι. Δεν μου είναι ακόμα ξεκάθαρο. Είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που έχει συμβεί, οπότε προσπαθούμε όλοι μαζί να βρούμε τις ισορροπίες. Ακόμη και σε έναν χωρισμό, το όλοι μαζί έχει πολύ μεγάλο βάρος, γιατί είμαστε οικογένεια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό» εξήγησε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Έχω πάρει απόφαση ότι η αγάπη είναι επιλογή και έχει τεράστια ευθύνη. Από τη στιγμή που έχει έρθει ο Αναστάσης στη ζωή μας έχουμε ευθύνη να είμαστε μόνο φως. Το σκοτάδι θα το διαχειριστούμε μόνοι μας. Δεν σημαίνει ότι θα κρυφτούμε από εκείνον, το παιδί ξέρει και νιώθει τα συναισθήματα μας. Αυτά τα δικά μας, τα προσωπικά μας ως ζευγάρι θα τα διαχειριστούμε μόνοι μας».

Φωτοργαφία άρθρου: NDPPHOTO / ANDREAS NIKOLAREAS