Μπορεί τελικά η πέτρα γέννησης σου (Birthstone) να σε κάνει να λάμπεις?

της Ελευθερίας Καραμπίνη

When the Duchess of Sussex appeared at Trooping the Colour last month, she was wearing a new eternity ring (pictured)

Πολλές celebristies ορκίζονται πως εάν φοράς τη πετρά γέννησης σου θα σου φέρει πλούτο και ευτυχία.

Για παράδειγμα το ρουμπίνι μπορεί να σε κάνει πλούσιο, ενώ το ζαφείρι θα σου φέρει την επιτυχία… αλλά μπορεί τελικά η πέτρα σου να σε κάνει να λάμπεις;Όταν η Δούκισσα του Sussex εμφανίστηκε στο Trooping το περασμένο μήνα, φορούσε ένα νέο δαχτυλίδι αιωνιότητας.Της αγόρασε ο Πρίγκιπας Χάρι κι σηματοδοτεί τη γέννηση του γιου τους  Άρτσι, και ήταν ένα παραδοσιακό δαχτυλίδι γεμάτο διαμάντια.Αλλά το δαχτυλίδι έκρυβε ένα μυστικό: στην κάτω πλευρά ήταν τρεις πέτρες η μία περίδοτο (peridot) για τη Meghan, ένα σμαράγδι για τον Άρτσι και ένα ζαφείρι για τον Χάρι.

Για αιώνες ο κάθε μήνας είχε συνδεθεί με ένα διαφορετικό στολίδι που προορίζεται να παραχωρήσει ειδικές δυνάμεις.

Και η Δούκισσα του Sussex δεν είναι η μόνη πιστή. Η Δούκισσα του Cambridge Kate Middleton έχει ένα δαχτυλίδι με γρανάτες (για τα γενέθλιά της) και πέρλες (για το William). Σύμφωνα με τη Daily Mail είναι πολλοί οι διάσημοι που πιστεύουν ακόμη στις δυνάμεις που κρύβουν οι γενέθλιες πέτρες μας και φροντίζουν να τις φοράνε όπως η Emma Watson, η Cate Blanchett,η Nicole Kidman και η Taylor Swift.

Cate Blanchett showed off her birthstone with this dazzler. Cleopatra’s favourite gemstone, which is connected to love and fertility

Taylor Swift rocked this giant pair of earrings. Pharaohs liked to wear turquoise around their necks

The Duchess of Cambridge, born January 9, who has a garnet ringΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.