«Μπόμπα» και στο My Style Rocks; «Κάηκαν» Αραβανή – Σπυροπούλου

Tο My Style Rocks αναμένεται να επιστρέψει σύντομα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και τα ονόματα που έμοιαζαν να έχουν τον πρώτο λόγο ως προς την παρουσίαση ήταν η Ευαγγελία Αραβανή και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, οι οποίες είχαν παρουσιάσει τον πρώτο και τον δεύτερο κύκλο αντίστοιχα.

Οι δυο τους ωστόσο είναι πλέον εκτός κάδρου, καθώς, όπως αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Πρωινό, καμία από τις δύο δεν θα παρουσιάσει το ριάλιτι μόδας.

«Εχθές έγινε συνάντηση, μεταξύ το ΣΚΑΪ και της acun medya. Ο Κουδουνάρης και ο Γαβαλάς είναι τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής που έχουν κλειδώσει κατά 90%. Η επιτροπή θα χτιστεί πάνω στον Κουδουνάρη. Το τρίτο θα είναι σίγουρα γυναίκα. Ο ΣΚΑΪ θέλει την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη. Και η ίδια δεν το αποκλείει. Έχει προβάδισμα η Κατσαΐτη αλλά θα γίνουν δοκιμαστικά και με άλλα πρόσωπα.

Η συνεργασία με την Τζένη Μπαλατσινού, της οποίας το όνομα ακούστηκε για την κριτική επιτροπή, δεν προχώρησε.  Όσο για τον ρόλο της παρουσιάστριας δεν θα είναι ούτε η Αραβανή ούτε η Σπυροπούλου. Ο ΣΚΑΪ δεν θέλει την Σπυροπούλου. Τα δύο αυτά ονόματα απομακρύνονται και μπαίνουν στο προσκήνιο δύο άλλα ονόματα» είπε η δημοσιογράφος.

«Η Μπόμπα είναι στα δύο ονόματα;» ρώτησε η Σκορδά. «Δεν ξέρω, δεν τα πω αύριο τα ονόματα» απάντησε η δημοσιογράφος.

«Εγώ πιστεύω ότι παρουσιάστρια θα είναι η Μπόμπα. Κάτι μου λέει ότι θα είναι η Μπόμπα» σχολίασε η Φαίη Σκορδά.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.