Μπέττυ Μάγγιρα: Υπήρχαν παίκτριες που με προσέβαλαν

Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι μια από τους κριτές που ξεχωρίζουν στο φετινό My Style Rocks.

H ίδια σχολιάζει τις εμφανίσεις των διαγωνιζομένων και πολλές φόρες κάνει χιούμορ με αυτές. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «7μέρες tv» αναφέρθηκε στις παίκτριες του ριάλιτι και τόνισε πως κάποιες από αυτές την έχουν προσβάλει.

– Είναι εύκολο μια γυναίκα να δεχθεί κριτική για τα ρούχα της;
«Κοιτάξτε, τα κορίτσια το ξέρουν πριν έρθουν στο σόου ότι αυτό είναι το κόνσεπτ. Φοράμε το στιλ, το δείχνουμε και οι κριτές το κρίνουν. Οπότε το να αντιδρούν το θεωρώ κουτό. Τώρα, αν δεν μπορείς να το δεχθείς, είναι δικό σου θέμα, όχι δικό μου»

– Παρ’ όλα αυτά, κάποιες έχουν δηλώσει ενοχλημένες όταν τις έχετε σατιρίσει…
«Η σάτιρα είναι σάτιρα. Επειδή έχω δει το έργο πολλές φορές, δεν μπορούν να τη δεχθούν όλοι. Το καταλαβαίνω και το αποδέχομαι»

– Εσείς έχετε ενοχληθεί από την αντίδραση κάποιας παίκτριας;
«Υπήρχαν παίκτριες που είπαν πράγματα που με προσέβαλαν, αλλά επειδή δεν είμαι άνθρωπος που τα κρατάω, ούτε είμαι εκδικητική ως χαρακτήρας, το προσπερνάω πάρα πολύ εύκολα. Καταλαβαίνω ότι όλο αυτό είναι επειδή εκείνη την ώρα εκνευρίζονται, ενοχλούνται, θυμώνουν και αντιδρούν πάντα επιθετικά. Δεν αντιδρούν ψύχραιμα.

– Πιστεύετε ότι έχουν έρθει πιο υποψιασμένες και έτοιμες να κάνουν ντόρο γύρω από το όνομα τους;
«Όσον αφορά τη συμπεριφορά, 100%. Είδαν πέρσι ότι η Ραμόνα κέρδισε, ενώ είχε μια αντιδραστική συμπεριφορά, και οι περισσότερες, σχεδόν όλες, δηλαδή, έχουν έρθει με αυτό το στιλάκι, προσαρμοσμένο η καθεμιά στο χαρακτήρα της».Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.