Μπέλα Χαντίντ: Έκανε ξανά unfollow τη Σελένα Γκόμεζ

της Μαντώς Μπερδέ

843

Για ακόμα μία φορά η Μπέλα Χαντίντ σταμάτησε να ακολουθεί στο ίνσταγκραμ τη Σελένα Γκόμεζ.

Μεγάλη αναταραχή στα social media προκάλεσε η Μπέλα Χαντίτ, όταν μερικοί θαυμαστές της παρατήρησαν ότι άρχισε να ακολουθεί τη Σελένα Γκόμεζ.

Παρόλα αυτά, μία μέρα μετά, διαψεύστηκαν οι φήμες περί ανακωχής, καθώς η Μπέλα σταμάτησε εκ νέου να ακολουθεί τη Σελένα.

Το διάσημο μοντέλο ακολουθεί πλέον στο ίνσταγκραμ 377 άτομα, συμπεριλαμβανομένου και του πρώην της The Weeknd, ο οποίος θεωρείται η πέτρα του σκανδάλου στη σχέση των δύο γυναικών. Η Σελένα ωστόσο, ακολουθεί 117 άτομα μεταξύ των οποίων και την Μπέλα, χωρίς να ακολουθεί τον The Weeknd.


Όλα αυτά ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2017, όταν η Μπέλα σταμάτησε να ακολουθεί τη Σελένα στο ίνσταγκραμ, εξαιτίας των φημών που τη θέλαν να βγαίνει με τον The Weeknd, ο οποίος είχε χωρίσει με την Μπέλα τον Νοέμβριο του 2016.


Στη συνέχεια, οι φήμες επιβεβαιώθηκαν, καθώς από τον Ιανουάριο έως και τον Οκτώβριο του 2017 η Σελένα ήταν μαζί με τον The Weeknd, ο οποίος αναζωπύρωσε τη σχέση του με
την Μπέλα την άνοιξη του 2018, ώσπου τον περασμένο Αύγουστο χώρισαν ξανά. Θέλοντας να σταματήσει την κόντρα, η Σελίνα άρχισε να ακολουθεί ξανά την Μπέλα στο ίνσταγκραμ το 2019, κάτι το οποίο όμως το μοντέλο δεν ανταπέδωσε άμεσα.