Μηνύσεις μεταξύ των αδερφών Kardashian

Είναι πασίγνωστο πλέον ότι η οικογένεια Kardashian, δεν είναι αυτό που θα αποκαλούσαμε μια τυπική οικογένεια! Μετά το reality μπήκαμε για τα καλά στο νόημα και δεν εντυπωσιαζόμαστε εύκολα από τις εμφανίσεις και όχι μόνο, των αδερφών Kardashian!

Η 37χρονη reality star ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live!, όπου και έπαιξε με τον παρουσιαστή το παιχνιδι «3 Ridiculous Questions», aka 3 γελοίες ερωτήσεις. Μία από τις ερωτήσεις λοιπόν που έκανε ο Jimmy στην Kim, ήταν το ποια από τις 4 αδερφές της θα ήταν πιο πιθανό να τη μηνύσει. Τότε η reality star είπε: « Η Kourtney. Είναι αδίστακτη. Κάποια στιγμή στο παρελθόν την είχα χρησιμοποιήσει σαν χαρακτήρα σε ένα video game χωρίς να τη ρωτήσω και απείλησε πως θα με μηνύσει. Έτσι αναγκάστηκα να την πληρώσω».

Τι άλλο να πούμε εμείς μετά από αυτό; Είναι ξεκάθαρα η πιο αλλόκοτη οικογένεια που έχουμε «γνωρίσει».Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.