«Μην ψαρώνεις»: Δείτε το τρέιλερ της νέας σειράς του Ant1 με Λεκάκη – Αθερίδη!

409

Μια ακόμη νέα σειρά έρχεται στον Ant1 με πρωταγωνιστές την Μαρία Λεκάκη και τον Θοδωρή Αθερίδη.

Η σειρά «Μην ψαρώνεις» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα. Το σενάριο υπογράφει ο Άγγελος Χασάπογλου και τη σκηνοθεσία ο Πιέρρος Ανδρακάκος.

Υπόθεση

Όλα κυλούν φυσιολογικά στη ζωή μιας πλούσιας πενταμελούς οικογένειας. Μέχρι την ημέρα που ο άνδρας της οικογένειας αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά πρόβληματα. Εκείνος, θέλοντας να γλιτώσει από όλους όσοι του ζητούν τα χρήματα τους πίσω, αναγκάζεται να φύγει ξαφνικά μόνιμα για το εξωτερικό. Η οικονομική καταστροφή αλλά και η φυγή του άνδρα επηρεάζει τη ζωή της συζύγου του αλλά και των τριών παιδιών τους, καθώς μένουν χωρίς χρήματα.
Η γυναίκα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και πρέπει τώρα να βρει έναν τρόπο να αντεπεξέλθει και να επιβιώσει μαζί με το παιδιά της.
Έτσι, μην έχοντας άλλη επιλογή, αναγκάζονται να μετακομίσουν σε μια… φτωχή γειτονιά. Τόσο εκείνη όσο και τα παιδιά της πρέπει να ξεχάσουν την πλουσιοπάροχη ζωή που είχαν και να συνηθίσουν στις νέες συνθήκες. Δίπλα από το σπίτι στο οποίο μετακομίζουν μένει ένας ιχθυέμπορας ο οποίος είναι πρόεδρος της ψαραγοράς και έχει τέσσερα παιδιά.
Οι διαφορές ανάμεσα στις δύο οικογένειες είναι μεγάλες. Ωστόσο, ανάμεσα στη γυναίκα και στον ιχθυέμπορα αναμένεται να γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας, ενώ μέσα από αυτή την αλλαγή στη ζωή της εκείνη εξελίσσεται σε μια δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα.