Μιμή Ντενίση: «Ακόμα κι αν μπορείς, δεν πηγαίνεις στο Ντουμπάι – Είναι θέμα ευαισθησίας προς το κοινωνικό σύνολο»

267

Μιμή Ντενίση: «Η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει άλλο βάρος» | in.gr

«Η προκλητικότητα σε εποχή που επιβάλλεται η κοινωνική αλληλεγγύη πραγματικά με ενοχλεί» ανέφερε η Ελληνίδα σταρ

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, μίλησε τηλεφωνικά η Μιμή Ντενίση με αφορμή τα ξέφρενα πρωτοχρονιάτικα πάρτι Ελλήνων στο Ντουμπάι.

Η Ελληνίδα σταρ εξάλλου είχε δημοσιοποιήσει την επίκρισή της, με πρόσφατη ανάρτησή της στο Facebook .

«Ούτε θέλω να κατακρίνω κάποιον ατομικά, ούτε είμαι τέτοιος τύπος, αλλά η προκλητικότητα σε εποχή που επιβάλλεται η κοινωνική αλληλεγγύη πραγματικά με ενοχλεί» σημείωσε χαρακτηριστικά η ίδια.

«Κοιτάχτε, εγώ πάντα όταν κάτι με απασχολεί ή με ενοχλεί δε διστάζω να πω τη γνώμη μου γιατί θεωρώ ότι οι άνθρωποι που μας έχει κάνει την τιμή το κοινό, επί πάρα πολλά χρόνια να μας ακολουθεί, πρέπει να την εκφράζουμε την άποψή μας, και όχι να τα… λίγο να τα μπουρδουκλώνουμε για να ‘μαστε πάντα ευχάριστοι» εξήγησε.

«Εμένα με ενόχλησε αυτό που έγινε, όχι γιατί… ο καθένας είναι ελεύθερος, ανάλογα με τα οικονομικά του και με όλα να κάνει ό,τι του αρέσει. Και εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος που έχω μείνει μονίμως στην Ελλάδα, έχω ταξιδέψει παντού.

Όμως, είναι μία ιδιαίτερη εποχή και είναι θέμα για μένα ευαισθησίας προς το κοινωνικό σύνολο, δηλαδή ακόμα και αν μπορείς και δεν σου είναι τίποτα οικονομικά το να πας, δεν πηγαίνεις και το διαφημίζεις κιόλας αυτήν την εποχή, όταν πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει δικούς τους συγγενείς, άλλοι είναι άρρωστοι διασωληνωμένοι, άλλοι κινδυνεύουν αυτή τη στιγμή, και άλλοι επίσης δεν έχουν να φάνε.

Δεν είναι η στιγμή για φανφάρες. Εδώ δεν τις κάνουμε… κοντεύει να περάσει απαρατήρητο το ’21, θα τις κάνουμε για πάρτι και για διακοπές;»

κατέληξε.

Πηγή: Πρώτο Θέμα