Μικ Τζάγκερ: Δεν θα αφήσει την περιουσία του στα παιδιά του – «Δεν χρειάζονται 500 εκατ. δολάρια για να ζήσουν καλά»

131

mik-tzagker__1_

Ο τραγουδιστής εξήγησε πως προτιμά να αφήσει την περιουσία του για φιλανθρωπικό σκοπό

Ο Μικ Τζάγκερ μπορεί να έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μία περιουσία εκατομμυρίων, μετά από τόσα χρόνια καριέρας, όμως δεν πρόκειται να τη μοιράσει στα οκτώ παιδιά του.

O 80χρονος μουσικός μίλησε στη «Wall Street Journal» και εξήγησε πως προτιμά να αφήσει τα χρήματά του σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, παρά στους απογόνους του.

«Τα παιδιά μου δεν χρειάζονται 500 εκατ. δολάρια για να ζήσουν καλά», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε: «Ίσως κάνεις κάτι καλό στον κόσμο».

Ο Μικ Τζάγκερ έχει αποκτήσει οκτώ παιδιά, την 52χρονη κόρη του, Κάρις με τη Μάρσα Χαντ και την 51χρονη Τζέιντ με τη Μπιάνκα Τζάγκερ. Στη συνέχεια, υποδέχτηκε τέσσερα παιδιά με την Τζέρι Χολ, την Ελίζαμπεθ, τη Τζόρτζια Μέι, τον Τζέιμς και τον Γκάμπριελ.

Το 1999, το μοντέλο Λουτσιάνα Μοράντ Γκιμένεζ έφερε στον κόσμο τον γιο του, Λούκας, ενώ το 2016 γεννήθηκε ο μικρότερος γιος του με τη Μέλανι Χάμρικ, ο Ντέβεροξ.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Άγγλος τραγουδιστής τόνισε πώς ελπίζει η κληρονομιά των Stones να συνεχιστεί για πολύ καιρό, αφότου φύγει.