Μια ονειρική μουσική βραδιά μας υπόσχεται η Μαρθίλια Σβάρνα και οι Steams

14 Ιανουαρίου στο Six Dogs

15943165_10211576101862033_2108955217_o

Η Μαρθίλια Σβάρνα και οι Steams θα συναντηθούν και πάλι στις 14 Ιανουαρίου στο Six Dogs στην Αθήνα για ένα πολλά υποσχόμενο μουσικό βράδυ.


Στη μουσική σκηνή της Αθήνας που ξεχωρίζει για τις μουσικές της προτάσεις, το μουσικό πάντρεμα των δυο σχημάτων αναμένεται γι άλλη μια φορά να κερδίσει το κοινό .
Η αισθαντική φωνή της νεαρής δημιουργού που αποδίδει σε βάθος τα νοήματα των τραγουδιών της, θα μας ταξιδέψει σε ιστορίες που διάλεξε η ίδια να μοιραστεί με το κοινό, επηρεασμένη από τη ζωή της στην Αθήνα αλλά κυρίως στο Λονδίνο.


Ιστορίες που μιλούν για έρωτες ζωής ή της μιας νύχτας, για φίλους που όλοι μπαινοβγάζουμε στις ζωές μας, για καταστάσεις που οδηγούν στην τρέλα της νιότης και αφήνουν τα σημάδια τους παντού, αναζητώντας σε καθε ξημέρωμα και σε κάθε σούρουπο την αλήθεια των συναισθημάτων μιας ολόκληρης ζωής. Χαμένα βραδιά, λαμπερά δευτερόλεπτα , μοναχικές βόλτες, φόβοι του λεπτού , δάκρια που ξεπλένουν την ψυχή είναι στοιχεία που αναγνωρίζει κανείς στους στίχους της Μαρθίλιας Σβάρνα .

Η ερμηνεία της αφήνει ελεύθερο τον ακροατή να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα και να πονέσει ή να θυμώσει ή να ταξιδέψει για όπου αυτός έχει ανάγκη ! Η μουσική της άλλοτε μεταμορφώνεται τη μία σε τάγκο του νότου οπως το my vein κι άλλοτε σε χορευτικό ροκ που σε οδηγεί στο αποκορύφωμα της τρέλας κι άλλοτε σε τζαζ αγκάλιασμα που σε κερδίζει απρόσμενα .

Το πιάνο της και η φωνή της δυνατά όπλα, που μαζί με τον ηλεκτρικό ήχο που παράγουν οι τρεις μουσικοί της, μας δίνουν ένα ξεχωριστό ιδιαίτερο άκουσμα , δώρο από μια καλλιτέχνη που δεν ησυχάζει .

15942004_10211576145703129_1980982637_n

Μαζί της θα είναι και οι Steams οι οποίοι με το πρώτο τους single με τίτλο ‘Feed / Green Fire’, δήλωσαν δυναμικά την παρουσία τους. Απόσπασαν θετικές κριτικές και ένα πραγματικά εντυπωσιακό αριθμό ακροάσεων για ελληνικό unsigned act.

Από το 2011 σαν ένα raw-garage-blues duo, οι Steams αποτελούν ένα ζωντανό οργανισμό σε εξέλιξη που πλέον ισορροπεί ανάμεσα σε γλυκές psych μελωδίες και εκρηκτικές ροκ φόρμες· αντίφαση που μπορεί αναμφίβολα να ακουστεί και στο single τους. Mετά από ένα 6μηνο hiatus και ενώ δουλεύουν πάνω στην προπαραγωγή του πρώτου full length album τους, επιστρέφουν στην αθηναϊκή σκηνή για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους μέσα από μια “μακριά” setlist με υλικό από τις απαρχές του σχήματος μέχρι τις πιο πρόσφατες συνθέσεις που θα αποτελέσουν των πυλώνα του επερχόμενου LP.

Οι Steams είναι οι: Πάνος (φωνή, στίχοι, κιθάρες, synth) Ανδρέας (κιθάρα, φωνές) Σίμος (μπάσο) Gustav (τύμπανα, κρουστά)

Ας συναντηθούμε εκεί για stories from “Hell” στις 21:00 . Στις 14 Ιανουαρίου Αβραμιώτου 6-8 ΑθήναΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.