Μια εξομολόγηση ψυχής έκανε ο Πρίγκιπας Χάρι 19 χρόνια μετά το θάνατο της Νταϊάνα

imagehandler

Μια νέα συνέντευξη με ιδιαίτερες αποκαλύψεις για τη δύσκολη περίοδο που έζησε όταν πέθανε η μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα, έκανε ο πρίγκιπας Χάρι.

Δεκαεννέα χρόνια μετά τον χαμό της, ο Χάρι παραδέχτηκε ότι «ποτέ δεν ασχολήθηκε πραγματικά» με το θάνατο της μητέρας του και ότι «έθαβε» τα συναισθήματά του για 16 χρόνια μετά τον τραγικό χαμό της.

Ηταν μόλις 12 ετών όταν η μητέρα του σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι στις 31 Αυγούστου του 1997.

Ο 32χρονος σήμερα Χάρι, αποκάλυψε ότι ο ίδιος αποφάσισε να ασχοληθεί με τη φιλανθρωπία ακολουθώντας το παράδειγμα της μητέρας του, η οποία είχε και εκείνη έντονη φιλανθρωπική δράση.

Ωστόσο, αποκάλυψε παράλληλα ότι δεν ασχολήθηκε ποτέ με το θάνατο της μητέρας του, δηλώνοντας ουσιαστικά ότι αυτός ήταν ο τρόπος να παλέψει και να αποδεχτεί αυτό το τραγικό γεγονός που σημάδεψε τη ζωή του σε τόσο τρυφερή ηλικία.

«Ποτέ δεν ασχολήθηκα με το τι είχε συμβεί πραγματικά. Εθαψα όλη τη συγκίνηση και τα συναισθήματά μου. Για μια μεγάλη περίοδο της ζωής μου, δεν ήθελα να το σκέφτομαι…».

Και πρόσθεσε:

«Η μητέρα μου πέθανε όταν ήμουν πολύ μικρός και ήταν πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσω. Τώρα είμαι ενεργός και νιώθω τυχερός που βρίσκομαι σε μια θέση που μπορεί να κάνει τη διαφορά».

O Πρίγκιπας Χάρι μίλησε με αφορμή τον εορτασμό της 10ης επετείου της φιλανθρωπικής οργάνωσης Sentebale, την οποία ο ίδιος δημιούργησε.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.