Μετά το Μαραβεγια ποιος ? – Νέα αποχώρηση απο το The Voice

Μία αποκάλυψη έκανε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου-Κου», ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καπουτζίδη και του Κωστή Μαραβέγια οι θέσεις παραμένουν κενές και ο ΣΚΑΪ με την Acun Medya πρέπει να αποφασίσουν γρήγορα για το τι θα συμβεί με τους αντικαταστάτες τους και με το μέλλον του παιχνιδιού.

Ωστόσο, έκπληξη προκαλεί πως και ο Πάνος Μουζουράκης σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει από το νέο κύκλο επεισοδίων του The Voice.
«Υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό και για τον Πάνο Μουζουράκη. Ο τραγουδιστής έχει δεσμευτεί να απαντήσει μέχρι την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, που είναι η μεγάλη σύσκεψη του ΣΚΑΪ με την Acun Medya. Από αυτή τη σύσκεψη θα μάθει και ο Πάνος Μουζουράκης ποιος θα κάθεται στη διπλανή του καρέκλα. Κανένας δεν έχει υπογράψει, μέχρι και την Πέμπτη όλα είναι ρευστά. Ούτε παρουσιαστής υπάρχει», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ωστόσο, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ έγινε πρόταση και στην Πάολα να βρεθεί στην κριτική επιτροπή η οποία αρνήθηκε.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.