Μετά τη Δαλάκα και άλλος πρώην παίκτης του Survivor μπαίνει στο παιxνίδι

16

Και οι εκπλήξεις στο Survivor 3 δε σταματούν, με την παραγωγή να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης.

Έτσι, μετά την Κατερίνα Δαλάκα ένας ακόμη πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μπαίνει στο παιγνίδι και αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω.

Την αποκάλυψη έκανε η Μπάγια Αντωνοπούλου, μέσα από το Survivor Πανόραμα, χωρίς, όμως, να δώσει πολλές λεπτομέρειες ή να επιβεβαιώσει τα τελευταία δημοσιεύματα για τον πρώην παίκτη του Survivor.

«Πριν κλείσουμε θέλω να σας πω ότι έχω μια αποκλειστική πληροφορία και είμαι σίγουρη γι’ αυτό που σας λέω. Χωρίς να πω όνομα, θα πω ότι ο νέος παίκτης που μπαίνει στην ελληνική ομάδα είναι ένας πολύ συμπαθής, είναι νέος, δυναμικός, τον έχετε ξαναδεί. Έχει μία ιδιαίτερη εμφάνιση που τραβάει τα βλέμματα… Νομίζω ότι και αυτός θα βάλει το δικό του λιθαράκι στο να πάει προς το καλύτερο η ελληνική ομάδα», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Και μπορεί να μην είπε όνομα, όμως, σχεδόν τον φωτογράφησε καθώς όλοι στοιχηματίζουν ότι η επόμενη είσοδος είναι ο Νικόλας Αγόρου ή «Φραουλίτσας» που πήρε μέρος στο Survivor 2.

https://youtu.be/E0f9cONiMvc?t=1