Μέτα από ένα μηνά κάτι διακοπών έφυγαν από το ξενοδοχείο στην Λέσβο χωρίς να πληρώσουν

fthines-diakopes

Μεγάλο θράσος είχε ένας ζευγάρι νεαρών που έκαναν διακοπές επί 37 ολόκληρες ημέρες σε ένα ξενοδοχείο στην ευρύτερη περιοχή του Πλωμαρίου στη Λέσβο, αλλά όταν ήρθε να φύγουν… «ξέχασαν» ότι έπρεπε και να πληρώσουν.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η 44χρονη ιδιοκτήτρια της ξενοδοχειακής μονάδας, ο 34χρονος Τούρκος και η 32χρονη Ελληνίδα σύντροφός του, που κράτησαν το δωμάτιό τους από τις 28 Ιουλίου ως το περασμένο Σάββατο, μάζεψαν τις αποσκευές τους και έφυγαν σαν… κύριοι χωρίς να την ενημερώσουν για να κάνει τον λογαριασμό.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος εντόπισαν το ζευγάρι στην πόλη της Μυτιλήνης πριν εγκαταλείψουν το νησί, τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης όπου τους απαγγέλθηκε κατηγορία για δόλια αποδοχή παροχών.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.