Μετά από αυτές τις φωτογραφίες, πειστήκαμε πως το «Σ’ αγαπώ-Μ’ αγαπάς»… όντως επιστρέφει!

58

Όσο κι αν έχει επικρατήσει η άποψη πως το ξαναζεσταμένο φαγητό δεν είναι ποτέ το ίδιο απολαυστικό, στο άκουσμα της είδησης πως το «Σ’ αγαπώ-Μ’ αγαπάς» επιστρέφει στις οθόνες μας, ο ενθουσιασμός όλων ήταν έκδηλος.

Άλλωστε, πρόκειται για μία από τις καλύτερες και πιο διασκεδαστικές παραγωγές της ελληνικής TV και στην ιδέα και μόνο να ξανακούσουμε τη Δήμητρα να γκρινιάζει στον Θοδωρή, σχηματίστηκε το πιο μεγάλο χαμόγελο στα χείλη μας.

Βέβαια, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, ο Θοδωρής Αθερίδης είπε να μας ξενερώσει και με δηλώσεις του αρνήθηκε τις φήμες γύρω από την επιστροφή της σειράς στη μικρή οθόνη.

Έλα όμως, που με βάση φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, έχουμε ανατροπή στην ανατροπή… Όπως θα δείτε και παρακάτω, η επιστροφή της σειράς είναι όντως στα σκαριά με τα γυρίσματα να έχουν ήδη ξεκινήσει και τα επεισόδια να αναμένονται στο κανάλι της COSMOTE στο YouTube. Με άλλα λόγια, η πρώτη «απάντησή» μας στις παραγωγές του Netflix, είναι το λατρεμένο δίδυμο Δήμητρας – Θοδωρή. Και πολύ μας αρέσει αυτό!

Η πρεμιέρα πάντως, είναι άγνωστο το πότε θα πραγματοποιηθεί, επομένως θα χρειαστεί να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα. Βέβαια, για τους φαν των προηγούμενων 61 επεισοδίων, έχουμε ένα ενδιαφέρον αφιέρωμα στα πρόσωπα που… η κάμερα δεν έδειξε ποτέ. Μήπως πηγαίνει το μυαλό σας ποια ήταν αυτά, αναγνωρίζοντας τη φωνή τους;

Πηγή: Neopolis.gr