Μέσα σε σαράντα μέρες έμειναν χωρίς γονείς – Τραγωδία στην Καβάλα

unnamed (2)

Συγκλονίζει την Καβάλα η χωρίς τέλος τραγωδία μιας οικογένειας που μέσα σε 40 ημέρες θρηνεί τον χαμό της μητέρας από παθολογικά αίτια , αλλά και του πατέρα που εργαζόταν ως εναερίτης στην τοπική Δ.Ε.Η και κεραυνοβολήθηκε από το ρεύμα κατά τη διάρκεια εργασιών!

Ο άτυχος 58χρονος ήταν πατέρας δυο παιδιών και είχε χάσει πρόσφατα τη σύζυγο του. Το μεσημέρι της προηγούμενης Δευτέρας , δυο ημέρες μετά το μνημόσυνο των 40 ημερών, εργαζόταν στην Κοινότητα Ποδοχώρι της Καβάλας ανεβασμένος με το ειδικό καλάθι σε μια κολώνα φωτισμού.

Ξαφνικά , χτυπήθηκε από ρεύμα υψηλής τάσης και έχασε τις αισθήσεις του. Οι συνάδελφοι του τον μετέφεραν άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας , όμως , οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν. Οι συνθήκες είναι αδιευκρίνιστες και διερευνώνται.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.