Μέσα Ιουνίου αναμένεται να ανοίξουν τα εποχικά καταλύματα

295

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, τα εποχικά καταλύματα αναμένεται να ανοίξουν στα μέσα Ιουνίου.

Το συνολικό σχέδιο για την επανεκκίνηση του τουρισμού αναμένεται να ανακοινώσει αυτή την εβδομάδα η κυβέρνηση. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, τα εποχικά καταλύματα αναμένεται να ανοίξουν στα μέσα Ιουνίου.

Ένας ακόμη κλάδος αναμένεται να ξεκλειδώσει νωρίτερα σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό.

Μετά την εστίαση και τα πολυκαταστήματα που αρχικά ήταν να ανοίξουν την 1η Ιουνίου και τελικά θα λειτουργήσουν, τα εστιατόρια μία εβδομάδα νωρίτερα από τις 25 Ιουλίου, και τα εμπορικά κέντρα δύο εβδομάδες νωρίτερα, από αύριο, ακολουθούν και τα τουριστικά θερινά καταλύματα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA αυτή την στιγμή και με βάση τα στοιχεία που έχει στα χέρια του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τα εποχικά καταλύματα δε θα λειτουργήσουν από την 1η Ιουλίου, όπως προέβλεπε ο αρχικός σχεδιασμός, αλλά θα ανοίξουν τη Δευτέρα 15 Ιουνίου.

Στην κυβέρνηση το κρίνουν αναγκαίο δεδομένου ότι η εστίαση είναι αλληλένδετη με τον τουρισμό, όπου ήδη ο πρωθυπουργός έχει εκτιμήσει ότι από τα τέλη Ιουνίου θα έχουμε μια άλλη εικόνα.

Άλλωστε από την Τετάρτη και μετά αναμένεται να ανακοινωθεί στο σύνολό του το σχέδιο της κυβέρνησης για την επανεκκίνηση του τουρισμού.