Μέγκαν Μαρκλ: Το μήνυμά της προς τις νέες γενιές

της Μαντώς Μπερδέ

589

Για την καταπολέμηση της ανισότητας των δύο φύλων μίλησε η Μέγκαν Μαρκλ, στέλνοντας το δικό της μήνυμα στις νέες γενιές.

Το μήνυμά της προς του νέους έδωσε η Μέγκαν Μαρκλ, θέλοντας να τους πει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον.

Πιο συγκεκριμένα, η δούκισσα του Σάσεξ μίλησε για την καταπολέμηση της ανισότητας μεταξύ των φύλων, καθώς και για τις νέες γυναίκες σε όλο τον κόσμο, σε ψηφιακή παγκόσμια σύνοδο κορυφής.

Μιλώντας στους νέους για τους παγκόσμιους ηγέτες ανέφερε: “Πολλοί από αυτούς, στη χειρότερη περίπτωση, δεν ακούνε μέχρι να το κάνουν. Κάντε τους να νιώσουν άβολα. Οποιοσδήποτε αγώνας για αλλαγή ή κοινωνική δικαιοσύνη πρέπει να γίνει με συμπόνια, η οποία δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να αισθάνεστε θυμό ή οργή, αλλά μάλλον πρέπει να διευρύνετε αυτά τα συναισθήματα σε κάτι θετικό”, τόνισε.

“Yποστηρίξτε ο ένας τον άλλον. Θα υπάρχουν πάντα αρνητικές φωνές. Πνίξτε αυτόν τον θόρυβο. Επειδή αυτό είναι απλά θόρυβος. Οι φωνές σας μπορούν και πρέπει να είναι πολύ πιο δυνατές”.

Τέλος, η Μέγκαν έδωσε την υπόσχεση να συνεχίσει να ενθαρρύνει όλες τις νεαρές γυναίκες που ηγούνται του αγώνα για την κοινωνική αλλαγή, οι οποίες επίσης θα έχουν την υποστήριξη του πρίγκιπα Χάρι και του γιου τους, Άρτσι.

Δείτε το βίντεο:

 Πληροφορίες: jenny.gr