Είναι γεγογός! Η Meghan Markle θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση μαζί με την βασίλισσα Ελισάβετ και εμείς ανυπομονούμε!

Φέτος είναι η χρονιά της!

 

Η Meghan έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας πριν από λίγες ημέρες όμως τώρα έρχεται η πρώτη εμφάνιση της σε event παρέα με το σημαντικότερο μέλος της οικογένειας, την βασίλισσα Ελισάβετ.

Δύο μήνες πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry, η Meghan θα συνοδέψει τον αρραβωνιαστικό και μέλλοντα σύζυγο της στους εορτασμούς της Commonwealth Day (aka Ημέρα της Κοινοπολιτείας ) του Λονδίνου στο Westminster Abbey, παρέα με την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William και αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που η Meghan θα εμφανιστεί δημόσια μαζί με τη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία θα είναι παρούσα, όπως κάθε χρόνο.

Η μέρα αυτή γιορτάζεται πάντα την δεύτερη Δευτέρα του Μαρτίου, πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να περιμένουμε ως τις 12 Μαρτίου για να τη δούμε στο πλευρό της βασίλισσας. Αυτή η ετήσια γιορτή είναι μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις προς τιμήν της στο Λονδίνο και φέτος θα τραγουδήσει για τον κόσμο και ο Liam Payne. Ραντεβού στις 12 Μαρτίου λοιπόν!

ΠΗΓΗ:queen.grΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.