Η μεγαλύτερη σε ηλικία γυμνάστρια!

γιαγια

Γιατί η γυμναστική ηλικία δεν κοιτά!

H Johanna Quass είναι η γηραιότερη γυμνάστρια στον κόσμο, που ακόμη και κοντά στα 90 της χρόνια η καρδούλα της το λέει. Αυτή τη φορά, η γιαγιά Johanna, λίγο πριν τα 92α γενέθλιά της, εκπλήσσει το κοινό! Για όσους δεν έτυχε να την πετύχουν στον κυβερνοχώρο όπου βρίσκονται τα βίντεο με τις εκπληκτικές της γυμναστικές επιδόσεις, η Johanna κατάγεται από τη Γερμανία και είναι γυμνάστρια. Γεννήθηκε στις 20 Νοεμβρίου 1925, και σε μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την γυμναστική. Στα 50 της χρόνια ούσα παλιά στον χώρο της άθλησης, αποφάσισε να ξεκινήσει την ενόργανη γυμναστική και το αντρικό δίζυγο. Η σούπερ γιαγιά έχει σπάσει το ρεκόρ Γκίνες, έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια 11 φορές, έχει άψογη φυσική κατάσταση, και σίγουρα η γιαγιά Johanna λειτουργεί ως παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς. Τον Μάρτιο του 2012 η Johanna Quass πήρε μέρος σε ασκήσεις εκτός συναγωνισμού που έγιναν στο Cottbus στη Γερμανία. H 86 χρονών τότε Johanna εξέπληξε όλους όσους την παρακολούθησαν, κέρδισε τον σεβασμό και το ενδιαφέρον τους, ενώ τα βίντεο της στον διαδικτυακό κόσμο γίνονταν ανάρπαστα το ένα μετά το άλλο. Λίγο πριν κλείσει τα 89 της χρόνια τον Νοέμβριο του ’14, η Johanna παρευρέθηκε στο International Gymnastics Training Camp στην Πενσυλβάνια στην Αμερική. Η 92χρονη κάνει τόσο εκπληκτικά πράγματα με το κορμί που πιστοποιήθηκε και από τα Guinness World Records και κέρδισε το χειροκρότημα στη Σιγκαπούρη ως μέρος των εκδηλώσεων που γιορτάζουν τη Διεθνή Εβδομάδα Γήρανσης. Πριν λίγες μέρες, στις 8 Ιουνίου πήρε μέρος στο Γερμανικό Φεστιβάλ Γυμναστικής 2017 όπου και η απόδοση της ήταν εξαιρετική.
Πριν λίγες μέρες, στις 8 Ιουνίου πήρε μέρος στο Γερμανικό Φεστιβάλ Γυμναστικής 2017 όπου και η απόδοση της ήταν εξαιρετική. Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν:

 

c66b7a9ffdf57f586240fba117544314

8c401a9e8ec0748e75fb16927401d590

 

 

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.