Μεγάλη Βρετανία: Στο κτήμα Σάντρινγκχαμ η Κέιτ Μίντλεντον λίγες ημέρες μετά την νοσηλεία της

670

Κέιτ Μίντλετον: Πώς τίμησε την πριγκήπισσα Νταϊάνα - Η ιστορική τιάρα -  Newsbomb - Ειδησεις - NewsΓια πρώτη φορά μετά την επέμβαση της

Δύσκολη υπήρξε η προηγούμενη εβδομάδα για τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας καθώς ανακοινώθηκε οτι ο Βασιλιάς Κάρολος Γ΄ πάσχει από καρκίνο.

Την ίδια στιγμή η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον αναρρώνει αφού πριν από λίγες ημέρες πήρε εξιτήριο από την κλινική του Λονδίνου, όπου είχε περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Daily Mail η Μίντλετον έφυγε από το Γουίνδσορ για πρώτη φορά μετά την εγχείρησή της ακολουθώντας τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα τρία παιδιά τους, πρίγκιπα Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και  πρίγκιπα Λούι για διακοπές στο κτήμα Σάντρινγκχαμ στο Norfolk όπου θα μπορούσαν επίσης να επισκεφθούν τον Βασιλιά Κάρολο.

Στη μοναδική δήλωση του Παλατιού του Κένσινγκτον για την υγεία της Μίντλετον , ένας εκπρόσωπος είπε στις 17 Ιανουαρίου ότι, σύμφωνα με τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις μέχρι το Πάσχα.

Λεπτομέρειες σχετικά με τη φύση της επέμβασης της Μίντλετον δεν δόθηκαν , αλλά πηγές ενημέρωσαν ότι δεν πρόκειται για καρκίνο.