Μεγάλη Βρετανία: Γνωστός παρουσιαστής κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση

της Ελευθερίας Καραμπίνη

Ο πρώην οικοδεσπότης της εκπομπής Blue Peter, ο οποίος ζει στο Εδιμβούργο, φέρεται να επιτέθηκε σε μια γυναίκα ηλικίας 30 ετών στο Soho του Λονδίνου πριν από μια δεκαετία, συγκεκριμένα το Δεκέμβριο του 2008.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, o John Leslie Stott, θα αντιμετωπίσει κατηγορία για σεξουαλική επίθεση όταν θα εμφανιστεί  στο Δικαστικό Μέγαρο Δικαστηρίου του Γουέστμινστερ στις 25 Ιουλίου.

Καταδικάστηκε με ταχυδρομική απαίτηση στις 5 Ιουνίου, αλλά οι λεπτομέρειες προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες!

Εκπρόσωπος της Scotland Yard δήλωσε στο MailOnline: «Ο John Leslie Stott, 54 ετών, του Εδιμβούργου, χρεώθηκε με ταχυδρομική επιταγή στις 5 Ιουνίου για σεξουαλική επαφή με γυναίκα ηλικίας 16 ετών και άνω» Κι συνέχισε λέγοντας «Θα εμφανιστεί στο Δικαστικό Μέγαρο του Γουέστμινστερ στις 25 Ιουλίου στις 9.30 π.μ. Ο ισχυρισμός αφορά συμβάν στο Westminster τον Δεκέμβριο του 2008. Το  φερόμενο ως θύμα ήταν ηλικίας 30 ετών» Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.