Με τη νέα χρονιά θα κάνει πρεμιέρα το Mega Channel

της Ελευθερίας Καραμπίνη

Αποτέλεσμα εικόνας για mega

Το κανάλι που όλοι αγαπήσαμε για 30 χρόνια επανέρχεται δυναμικά τη 1/1/2020.

Ο νέος ιδιοκτήτης του Mega-λου καναλιού, Βαγγέλης Μαρινάκης, απέκτησε το σήμα αλλά και την ταινιοθήκη του MEGA. Σύμφωνα με δημοσιεύματα το κανάλι θα έκανε πρεμιέρα στις 20 Νοεμβρίου καθώς θα ήταν και η επέτειος του καναλιού για τα 30 χρόνια λειτουργίας του. Ωστόσο, φαίνεται πως το νέο κανάλι πως δεν μπορεί να εκπέμψει στις 20 Νοεμβρίου, καθώς θα μπορεί να είναι διαθέσιμο από την Alter Ego και τον Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τις 31/12.

Το νέο κανάλι του Βαγγελη Μαρινάκη ονομάζεται ONE και εκπέμπει μέσω του διαδικτύου καθως και από συνδρομητικές πλατφόρμες. Μετά το πλειστηριασμό με τον οποίο η Alter Ego κατάφερε να αποκτήσει το   σήμα αλλά και την ταινιοθήκη του MEGA έναντι 33.999.999 € οι εργαζόμενοι του σταθμοί φανερά ικανοποιημενοι καθως ήταν εκείνοι που έδωσαν τη πληροφορία ότι το νέο κανάλι θα λειτουργήσει με το όνομα MEGA.

Δείτε εδώ το σχετικό video

Πηγή video: One ChannelΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.