«Με φάρμακα και αυτογνωσία αντιμετώπισα την κατάθλιψη», αποκάλυψε η Κάτια Δανδουλάκη

137

Dandoulaki

«Από μικρή ήμουν πολύ κοκέτα. Δεν είμαι καθόλου ωραιοπαθής, αλλά μου αρέσει πάντα να είμαι περιποιημένη», είπε η ηθοποιός

Για την πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής της μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην κατάθλιψη όπου όπως αποκάλυψε χρειάστηκε να πάρει φάρμακα για να την αντιμετωπίσει.

«Όταν ήμουν σε μια μεγάλη κρίση κατάθλιψης που εκεί δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, ζήτησα ιατρική βοήθεια, ψυχιάτρου, αλλά και αυτογνωσίας. Κι έτσι, συγχρόνως με τα δύο, μπόρεσα και βγήκα από το σκοτεινό τούνελ που είχα μπει. Χρειαζόμουν και βοήθεια φαρμάκου και συγχρόνως βοήθεια για να μπω μέσα στην ψυχή μου», είπε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη.

Η Κάτια Δανδουλάκη είπε στη συνέχεια: «Ασχολούμαι πάρα πολύ με την εξωτερική μου εμφάνιση γιατί είναι και η δουλειά μου αυτή. Από μικρή ήμουν πολύ κοκέτα. Δεν είμαι καθόλου ωραιοπαθής, αλλά μου αρέσει πάντα να είμαι περιποιημένη, ακόμα και μέχρι το περίπτερο να πάω».

«Έχω πολλά σχέδια για το μέλλον, τηλεοπτικά και θεατρικά. Δεν θα με δείτε άμεσα στην τηλεόραση», πρόσθεσε επίσης η Κάτια Δανδουλάκη.

Δείτε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα