Μαζί σου: Σοκάρει η σχεδιάστρια για τον ξυλοδαρμό της στην Τατιάνα Στεφανίδου

Η Ελληνίδα που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα στο σπίτι της, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή «Μαζί σου» και η εικόνα της είναι σοκαριστική!

Η σχεδιάστρια καταγγέλλει ότι κακοποιήθηκε βάναυσα το βράδυ της Κυριακής μέσα στο σπίτι της στο Κολωνάκι, από έναν κατά 18 χρόνια μικρότερό της άνδρα, ο οποίος ήταν μάλιστα συμμαθητής του γιους της.

Ο 39χρονος περίμενε να υποκύψει στον έρωτά του, όμως εκείνη δεν τον ήθελε και έφτασε στο σημείο να αποφασίσει να αλλάξει και σπίτι για να μην την ενοχλεί!

Η σχεδιάστρια είπε μεταξύ άλλων στην Στεφανίδου: «Το παιδί αυτό ήταν συμμαθητής του γιου μου. Τον ξανασυνάντησα πάλι πριν δυο χρόνια στο πάρκο όταν είχα βγάλει τα σκυλιά. Τότε είχαν απομακρυνθεί δυο άτομα από μένα και η φιλία του ήταν βάλσαμο στην ψυχή μου. Άρχισε να με βοηθάει. Είναι από πολύ καλή οικογένεια. Με βοηθούσε αλλά έβλεπα πως είχε προβλήματα… Άρχισε να δείχνει διαφορετική συμπεριφορά, ερωτική με συναίσθημα. Πάνω στον έναν χρόνο μου ζήτησε να παντρευτούμε. Ίσως έπρεπε να τον απομακρύνω από την αρχή. Εκεί νιώθω ενοχές.!»

Και τόνισε: «Ήθελα να τον βοηθήσω με έναν μητρικό τρόπο, σαν φίλος του γιου μου που ήταν. Εκείνος όμως είχε ένα πλατωνικά ερωτικό συναίσθημα για εμένα… Ήθελε να παντρευτούμε, αλλά αυτό ήταν αδύνατο. Είχα να κάνω με ένα άτομο με δύο πρόσωπα. Αποφάσισα να μετακομίσω και του είπα ότι θα φύγω, αλλά θα μείνουμε φίλοι, τίποτα παραπάνω… Εγώ είμαι 57 και αυτός 39. Δε θα μπορούσα να διανοηθώ τον εαυτό μου μαζί του»!Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.