Ματίνα Παγώνη: Η αντίδρασή της όταν την υποδέχτηκαν στο στούντιο με τραγούδι του Αργυρού

163

Ματίνα Παγώνη: Η αντίδρασή της όταν την υποδέχτηκαν στο στούντιο με τραγούδι του Αργυρού

Η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» υποδέχτηκε την πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών με έναν… ιδιαίτερο τρόπο.


Η γιατρός και πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, πάντα δίνει χρήσιμες συμβουλές σχετικά με ιατρικά θέματα ενώ η συμβολή της στην περίοδο της πανδημίας ήταν καταλυτική.

Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που απασχολεί με τον ιδιαίτερο τρόπο που διατυπώνει τις θέσεις της και που «σπάει» το ιατρικό κατεστημένο! Οι ατάκες της είναι ξεχωριστές και πρωτότυπες, τόσο που δεν αργούν να γίνουν viral.

Η ίδια δήλωσε θαυμάστρια του Κωνσταντίνου Αργυρού και το «Κοινωνία Ώρα MEGA» της επεφύλαξε μία ωραία και… ξεχωριστή έκπληξη, το πρωί της Παρασκευής (22/7).

Συγκεκριμένα, οι παρουσιαστές την υποδέχτηκαν στο στούντιο με μία από τις τελευταίες επιτυχίες του τραγουδιστή, το «Τελικά».

Πώς αντέδρασε η ίδια;
«Παιδιά δεν έγινε τίποτα εχθές, δεν έχω καταλάβει γιατί έχει γίνει όλη αυτή η ιστορία! Μία ερώτηση απάντησα εάν μου αρέσει το τραγούδι του Αργυρού και είπα ότι είναι ωραίο. Από εκεί και πέρα αυτή η εξέλιξη, τι μηνύματα, τι «κακό», τι viral, τι είναι αυτά;;; Σαν τραγουδιστής έχει ωραία φωνή και τα τραγούδια του είναι ωραία!», είπε αρχικά με χιουμοριστική διάθεση η Ματίνα Παγώνη.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για το αγαπημένο της τραγούδι, απάντησε… διπλωματικά.

« Δεν είναι θέμα αγαπημένο τραγούδι, έτσι και μπεις σε αυτή τη διαδικασία, έχεις «τελειώσει»! Θα είχα  πάει με την Ανθή Βούλγαρη αλλά δεν είχαμε προλάβει, θα πηγαίναμε να τον ακούσουμε όπως έχουμε πάει και έχουμε δει και άλλους τραγουδιστές!», σημείωσε.

Τέλος, ανέφερε πως οι παρουσιαστές της καλοκαιρινής έκδοσης του «Κοινωνία Ώρα MEGA», Στέλλα Στυλιανού και Νικήτας Κορωνάκης, είναι καταπληκτικοί και η εκπομπή είναι πολύ ωραία.

Φυσικά δεν παρέλειψε να «πειράξει» την Ανθή Βούλγαρη για ακόμη μία φορά εν απουσία της, με τις δύο κυρίες να έχουν μία όμορφη και ξεχωριστή σχέση.