Μάριος Αθανασίου: Η σχέση με τα παιδιά του και πώς συνυπάρχει η νυν σύντροφός του με την πρώην του

Ο Μάριος Αθανασίου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Διπλή Ταρίφα», η οποία παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Θέατρο Αθηνά και ήδη έχει ξεκινήσει περιοδεία ανά την Ελλάδα.


Έχει κάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα κατά τη διάρκεια της πολυετούς πορείας του στον χώρο της υποκριτικής.

Ο Μάριος Αθανασίου μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για τον περιπετειώδη καινούργιο ρόλο του, αν θα μπορούσε να κάνει αυτό που κάνει ο ήρωας του (είναι δίγαμος) αλλά και πράγματα που δε ξέρουμε για εκείνον.

Στην παράσταση «Διπλή Ταρίφα», ο Μάριος υποδύεται έναν αστυνομικό, ο οποίος έχει μια διπλή ζωή, καθώς είναι με δύο γυναίκες ταυτόχρονα, ενώ η μία δεν γνωρίζει την ύπαρξη της άλλης, μέχρι τη στιγμή που ένα ατύχημα ανατρέπει τα πάντα.

Ο ίδιος, με χιουμοριστική διάθεση, περιέγραψε τον χαρακτήρα του, λέγοντας:

«Ο ρόλος μου είναι κάτι πολύ φυσιολογικό και καθημερινό, που βρίσκει κάθε άνθρωπος στη ζωή του μία-δύο φορές. Είμαι ένας δίγαμος, με δύο σπίτια και δύο γυναίκες. Ο ήρωας το κάνει αυτό γιατί τις αγαπά πολύ και τις δύο και δεν θέλει να στεναχωρήσει καμία. Το έχει βρει βολικό, όντας οδηγός ταξί, και θεωρεί ότι μπορεί να το κρατήσει κρυφό, μέχρι τη στιγμή που συμβαίνει ένα ατύχημα κι εκεί ξεκινά να μπλέκεται η ιστορία. Είναι μια καθαρή κωμωδία και ο κόσμος βλέποντας την θα περάσει χαρούμενα».

Ωστόσο, τόνισε ότι δεν θα μπορούσε να βιώσει κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα, γιατί, όπως ,χαρακτηριστικά, είπε ο ίδος, είναι παρανοϊκό:

«Απολαμβάνω τον συγκεκριμένο ρόλο, αλλά δεν θα μπορούσα να ζω έτσι. Πριν από λίγο καιρό διάβαζα μια περίπτωση ενός τέτοιου ανθρώπου στην Ελλάδα, αλλά πραγματικά πρέπει να είσαι ένας άνθρωπος που βαριέσαι πολύ στη ζωή σου για να θέλεις μια τέτοια περιπέτεια. Για εμένα θα ήταν εξαιρετικά κουραστικό κάτι τέτοιο. Φαντάσου πόσα κόλπα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου. Είναι παράνοια!».

Η παράσταση που σημείωσε μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα, ξεκίνησε εχθές την περιοδεία της από τον Βόλο, ενώ ακολουθούν Λάρισα, Λιβαδειά, Καρδίτσα, Κατερίνη, Κόρινθος, Καλαμάτα και Πάτρα.

Δείτε το απόσπασμα:Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.