Μαρία Μιχαλοπούλου: Καταβεβλημένη η πρώην παίκτρια του GNTM μετά από χειρουργείο που έκανε

268

mixalopoulou3

«Μια επικοινωνώ και μια σβήνω, δεν ξέρω τι έχει γίνει», ακούγεται να λέει το μοντέλο – Δείτε το story που ανέβασε στο Instagram


Σε μία ακόμη χειρουργική επέμβαση στο χέρι της υποβλήθηκε η Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της. Το μοντέλο που έγινε ευρύτερα γνωστό, μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, είχε μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Πρόκειται για το αιμαγγείωμα στο χέρι της που έχει εκ γενετής.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram η Μαρία Μιχαλοπούλου, νωρίτερα σήμερα μίλησε καταβεβλημένη για την κατάσταση της υγείας της μετά την επέμβαση που έκανε.

Μέσα από βίντεο σε stories, η Μαρία Μιχαλοπούλου ακούγεται να λέει: «Το χειρουργείο για το χέρι μου το έκανα, αλλά λογικά δεν θα κάνω καριέρα σαν τραγουδίστρια. Όλα καλά. Παιδάκια μου, δεν πονάω γιατί ακόμη είμαι από την αναισθησία. Μια επικοινωνώ και μια σβήνω, δεν ξέρω τι έχει γίνει γιατί εγώ κοιμόμουν, όλα καλά, λίγο μπαταρισμένο είναι το χέρι».

Πηγή: protothema.gr