Μαρία Ηλιάκη: Για ποιον δεν θέλει να ξαναμιλήσει;

194

ηλιακη

Τι είπε η παρουσιάστρια για τα νέα δεδομένα στη ζωή της
Μετά από χρόνια αποχής η Μαρία Ηλιάκη επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από την συχνότητα του MEGA με την εκπομπή «Τι λες τώρα» στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου.

Η παρουσιάστρια μίλησε στο «Secret» για την προσωπική της ζωή αλλά και για τα κοντινά της πρόσωπα.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Η κόρη μου μού δίνει μεγάλη χαρά, με γεμίζει ευτυχία. Μπορεί βέβαια να είμαι άυπνη, αλλά χαλάλι της. Η αλήθεια είναι πως τα περίμενα πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα, αλλά δεν έχω παράπονο…». Και συνέχισε λέγοντας: «Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα σκεφτεί πως θα είμαι φέτος στην τηλεόραση. Φυσικά μου έλειπε, αλλά όπως λείπει σε έναν εργαζόμενο η δουλειά του. Την κάνω πολλά χρόνια, δεν είμαι τυχαία εδώ, το επέλεξα, το διάλεξα, το αγαπώ αυτό που κάνω και μου πέρναγε από το μυαλό πως πρέπει να ξαναγυρίσω, γιατί είμαι πολύ μικρή να το αφήσω. Όμως δεν ήταν στα άμεσα σχέδιά μου, δεν με είχε πιάσει το άγχος. Αλλά εκεί που δεν το σχεδιάζεις, τα αποφασίζεις και γίνονται».

Το… καρφί για τον Νίκο Μουτσινά

Η Μαρία Ηλιάκη ρωτήθηκε και για τον Νίκο Μουτσινά για τον οποίο είπε: «Δεν θέλω να ξαναμιλήσω για τον Νίκο… θα σου πω μόνο ότι κατά βάθος αγαπιόμαστε πολύ».

Πηγή: protothema.gr