Μαρία Ηλιάκη: Έφτασε η ώρα να γίνω μάνα

275

Image result for μαρια ηλιακη

Η προσωπική της εξομολόγηση στο Instagram

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται η Μαρία Ηλιάκη η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί. Η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ευχαρίστησε όλους όσους της έστειλαν ευχές για την εγκυμοσύνη της ενώ θέλησε να στείλει και μήνυμα σε όσες γυναίκες έχουν άγχος.

«Άργησα λίγο να ξυπνήσω, αλλά τώρα πια καταλαβαίνετε γιατί κοιμάμαι περισσότερο το πρωί. Οι καρδούλες είναι για να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για όλες αυτές τις ευχές. Με έχετε σκλαβώσει. Όπως καταλάβατε, έφτασε και για μένα αυτή η ώρα. Να γίνω και εγώ μάνα. Παναγία μου να πάνε όλα καλά, να είμαι μια καλή μανούλα. Δε ξέρετε πόσο άγχος το έχω. Να ξέρετε δεν πρόκειται να σας πρήξω και πάρα πολύ με την εγκυμοσύνη μου. Ξέρω ότι είναι κουραστικό.

Όμως θέλω να σταθώ σε πολλά μηνύματα που έχω λάβει και μου λέτε πως πήρατε ελπίδα, γιατί έχετε άγχος, είστε 34-40 plus και σας λένε όλοι πως είναι λίγο δύσκολο. Βλακείες. Και εγώ τα έχω ακούσει αυτά και δεν τους έδινα καμία σημασία. Είμαι πραγματικά πρόθυμη να απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτηση θέλετε να μου κάνετε για το συγκεκριμένο θέμα. Να μου στείλετε μήνυμα προσωπικό. Απαντάω σε όλους και έχω χρόνο τώρα εδώ. Με μεγάλη χαρά θα σας απαντήσω», είπε η Μαρία Ηλιάκη.