Μάργκοτ Ρόμπι: Κανείς δεν υποψιαζόταν ότι είναι έγκυος, είπε άτομο από τα γυρίσματα της νέας της ταινίας

97

robbie

Η 34χρονη περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Τομ Ακερλέι

Η Μάργκοτ Ρόμπι είναι έγκυος, κάτι που δεν υποψιαζόταν κανείς στα γυρίσματα της νέας της ταινίας.

Μια πηγή από την ταινία είπε στο PEOPLE ότι η ηθοποιός, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της ίδιας και του συζύγου της Τομ Ακερλέι«ήταν εξαιρετικά επαγγελματίας και συγκεντρωμένη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων» του «A Big Bold Beautiful Journey» μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της, Κόλιν Φάρελ.

«Είχε μεγάλες μέρες, αλλά δεν φαινόταν να της είναι πρόβλημα», πρόσθεσε η πηγή για την 34χρονη σταρ. «Κανείς δεν υποψιάστηκε ότι ήταν έγκυος».

Το «A Big Bold Beautiful Journey» σηματοδοτεί το πρώτο μεγάλο κινηματογραφικό πρότζεκτ της Ρόμπι μετά την τεράστια επιτυχία της «Barbie», στην οποία ήταν επίσης συμπαραγωγός.

«[Η Μάργκοτ] έδειχνε πολύ όμορφη και φαινόταν πολύ ευτυχισμένη», σχολίασε η πηγή στο PEOPLE. «Τα πήγαινε καλά με τον Κόλιν και διασκέδαζαν στα γυρίσματα».

Πολλαπλές πηγές επιβεβαίωσαν την εγκυμοσύνη της ηθοποιού στο PEOPLE την Κυριακή 7 Ιουλίου.

Η Ρόμπι και ο Ακερλέι ήταν πρώτα φίλοι, έχοντας συνεργαστεί στην εταιρεία παραγωγής «LuckyChap» σε μια τετραμελή ομάδα παραγωγής που περιλαμβάνει επίσης την παιδική φίλη της ηθοποιού, Σοφία Κερ και τον Τζόσεϊ ΜακΝαμάρα. Η «LuckyChap» έχει κάνει την παραγωγή αρκετών ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, μεταξύ των οποίων τα «I, Tonya», «Birds of Prey» και «Barbie», στις οποίες πρωταγωνιστούσε η Ρόμπι.

28336505
Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2016 κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής τελετής στο Μπάιρον Μπέι της Αυστραλίας. Και ενώ κρατούν γενικά τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Ακερλέι, σε μια πρόσφατη συνέντευξη στους Sunday Times, αναφέρθηκε στο πώς αυτός και η σύζυγός του εξισορροπούν την προσωπική και την επαγγελματική τους ζωή.

«[Περνάμε] 24 ώρες την ημέρα [μαζί», είπε. «Είναι απρόσκοπτο. Δεν έχουμε ένα διακόπτη που ανοίγει και κλείνει. Όλα έχουν γίνει ένα πράγμα».

Φωτογραφίες: Shutterstock, EPA