Μάργκοτ Ρόμπι: Αποκάλυψε ποια ηθοποιό ήθελε στον ρόλο της «Barbie»

103

margkot-rompi

Η σταρ είχε κάποια άλλη στο μυαλό της, πριν τελικά υποδυθεί εκείνη τον ρόλο της διάσημης κούκλας

Λίγο καιρό πριν κάνει πρεμιέρα, η Μάργκοτ Ρόμπι μίλησε για την ταινία «Barbie», όπου και πρωταγωνιστεί κι αποκάλυψε μεταξύ άλλων, ποια ηθοποιό είχε σκεφτεί για τον ρόλο.

Μιλώντας στο περιοδικό «Vogue», η Αυστραλή σταρ του Χόλιγουντ δήλωσε πως εκείνη που είχε στο μυαλό της για τον ρόλο της διάσημης κούκλας ήταν η Γκαλ Γκαντότ. Ωστόσο, εκείνη απέρριψε την πρόταση.

«Η Γκαλ Γκαντότ είναι τόσο απίστευτα όμορφη, αλλά δεν τη μισείς καν επειδή είναι τόσο όμορφη, γιατί είναι τόσο ειλικρινής, ενθουσιώδης κι ευγενική», είπε χαρακτηριστικά.

 

Όπως ανέφερε, η σταρ που υποδύθηκε τη «Wonder Woman» δεν ήταν διαθέσιμη για τα γυρίσματα της ταινίας, καθώς ήταν πιθανότατα απασχολημένη με άλλα πρότζεκτ, όπως η επερχόμενη ταινία της Γκέργουικ «Snow White».

Ως αποτέλεσμα, στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρέθηκε η ίδια η Μάργκοτ Ρόμπι, της οποίας ιδέα ήταν η ταινία. «Δεν είναι ότι ήθελα ποτέ να παίξω τη Barbie, ούτε ονειρευόμουν να γίνω η Barbie ή κάτι τέτοιο. Αυτό θα ακουστεί ανόητο, αλλά πραγματικά δεν το σκέφτηκα ποτέ, μέχρι να γίνει αυτό το έργο», εξηγεί.

 

Ανέφερε μάλιστα, πως σκοπός είναι η Barbie να μη φαίνεται σε καμία περίπτωση σέξι. «Εντάξει, είναι μια κούκλα, μια πλαστική κούκλα. Δεν έχει όργανα. Άρα αν δεν έχει, δεν έχει ούτε αναπαραγωγικό σύστημα. Λογικά, δεν αισθάνεται καμία σεξουαλική επιθυμία. Είναι σεξουαλικοποιημένη, αλλά δεν πρέπει ποτέ να είναι σέξι κυριολεκτικά. Μπορεί να φορέσει μια κοντή φούστα, αλλά θα το κάνει γιατί της αρέσει κι είναι ροζ. Όχι, επειδή θέλει να δεις τα οπίσθιά της», σημείωσε η Μάργκοτ Ρόμπι.

Το πρώτο κινηματογραφικό τρέιλερ για το «Barbie» κυκλοφόρησε στις αρχές Απριλίου, αποκαλύπτοντας μια ολόκληρη συλλογή ηθοποιών που υποδύονται το ομώνυμο παιχνίδι και τους συντρόφους της.

Η Ρόμπι πλαισιώνεται από τις συναδέλφους Barbies Ντούα Λίπα, Ίσα Ρε, Κέιτ Μακίνον και Χάρι Νεφ, ενώ ο Γκόσλινγκείναι μόνο ένας Ken σε μια ομάδα που περιλαμβάνει τους Σίμου Λίου, Σκοτ Έβανς, Νκούτι Γκάτουα και Κίνγκσλεϊ Μπεν – Αντιρ.

Το «Barbie» κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Ιουλίου.