Μαλέλης: Σκοπός μας είναι να ανεβάσουμε το ΚΙΝ.ΑΛ σε διψήφια ποσοστά

642

Ο γραμματέας του τομέα επικοινωνίας του ΚΙΝ.ΑΛ και υποψήφιος βουλευτής στη Β΄ Πειραιά, Σταμάτης Μαλέλης επεσήμανε σε συνέντευξή του  στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην Ευαγγγελία Μπαλτατζή: Σκοπός μου -στη μάχη που δίνω- είναι να ανεβάσω το ΚΙΝ.ΑΛ και να φτάσει σε διψήφια ποσοστά τουλάχιστον.

Αλλά αυτό για να γίνει, πρέπει το ΚΙΝ.ΑΛ να είναι κοντά στον πολίτη, να τον ακούσει ξανά στη γειτονιά, να προσπαθεί να λύσει το πρόβλημά του. Θέλω ένα ΠΑΣΟΚ που να μπορεί να κυβερνήσει, να μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα του κόσμου, να μπορεί να βγάλει τον κόσμο από τα αδιέξοδά του. Δεν θέλουμε ένα κόμμα διαμαρτυρίας, θέλουμε προτάσεις, πρόσθεσε. Είναι σαν να κάνουμε αυτό τον καιρό στο ΚΙΝ.ΑΛ ένα restart, ξεκινάμε με τις ιδέες μας που είναι προοδευτικές και έχουν μεγάλες διαφορές από τη ΝΔ, σημείωσε. Ο ΣΥΡΙΖΑ -συμπλήρωσε- είναι ένα πολιτικό σούπερ μάρκετ, έχει από ακροδεξιούς, απολίτικους, έχει ελίτ τους οποίους υποτίθεται ότι πολεμάει, έχει τυχοδιώκτες και είπε χαρακτηριστικά: «Πώς μπορώ να κάνω μια αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ; Τι ακριβώς πιστεύει η κ. Κουντουρά για την ανάπτυξη, την οικονομία; Τι πιστεύει ο κ. Πέτρος Κόκκαλης για την προστασία των αδύναμων στρωμάτων; Τι πιστεύει ο κ. Λάμπρου για την Ευρώπη;»…

Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να εκφράσει την κεντροαριστερά, τόνισε ο κ. Μαλέλης. Προσπάθησε να σχηματίσει ένα κόμμα, το κόμμα του έφυγε, μάζεψε ό,τι περίσσεψε από τον σκουπιδοτενεκέ του ΠΑΣΟΚ και εντάχθηκαν σε ένα κόμμα χωρίς ιδεολογία, χωρίς προοπτική που λέει μονότονα εμείς απέναντι στη Δεξιά, όταν έχει τη Δεξιά μέσα του, όταν έχει υπουργούς του Καραμανλή και κυβερνά, πρόσθεσε ο κ. Μαλέλης.

Σε ό,τι αφορά τα εσωτερικά του ΚΙΝ.ΑΛ υποστήριξε ότι υπάρχει απόλυτη ενότητα και ομοφωνία -όπως εκφράστηκε στο Συνέδριο του κόμματος- και όλοι παλεύουμε για να ανεβεί το ΚΙΝ.ΑΛ σε διψήφια τουλάχιστον ποσοστά.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα